fredag i mitt hjärta

Go'morron. Skönt med fredag igen. Håller på sleva i mig gröten nu, sedan blir det att rulla till iksu innan skolan börjar vid tio. Får se om det blir nå mer uppdatering idag för det ser ut som att jag stannar i stan idag, utgång med brudsen. Hoppas ni får en fin dag people.♥

30 aug, you're freaky and i like it

Uugh. Sitter i köket med kramp i magen efter att ha slängt i mig middagen. Var hungrig som en varg efter en heldag i stan. Först skola som bland annat innehöll skolfoto, sedan hann jag ner på stan en stund innan det blev att dra iväg till trafikskolan! Fick köra en sväng och det gick fint. Funny shit.
 
Bjuder på lite glada miner från mig & Josen..


 

barfota fötter genom hela stan

Har precis kommit hem efter att ha spenderat flera timmar i stan. Först skola, sedan stallet för en uteritt med Natasha. När pappa slutade vid fem hämtade han upp mig i stallet och så rullade vi in till stan. Åt en god middag på Allstar, sedan ut i bilen igen för att övningsköra lite överallt och ingenstans. Bra dag.

 

onsdag

God morgon! Sitter i köket med papi och käkar gröten. Ska snart rulla iväg mot iksu och träna innan skolan börjar. Slutar sedan runt två och då blir det stallet för att rida ut tillsammans med Natasha. ciao ciao

"if you're looking for me i'm with the girls on the dancefloor.."


Chahallå
. Ligger i sängen och chillar efter en lång dag. Eller ja, skolan var väl allt annat än lång, typ 10min. Men blev iallafall att dra till stallet sedan och rida ut på en pigg ponny. Amir fick galoppera av sig lite i skogen, men det märktes knappt att han sprungit när jag höll på skritta av. Ibland tror jag att det aldrig går att få den där ponnyn trött. Jäkla ökenarab, haha.
 
Drog sedan iväg till iksu och körde ett pass bodypump, funny shit. Nu blir det väl att chilla tungt resten av kvällen. Ta en dusch och dra igång nåt avsnitt south park, låter ju helfint.

måndag

God morgon folket. Sitter i köket med träningskläderna på och har precis gjort mig en mindre portion gröt. Brukar helst vilja träna innan frukosten, men nu ska jag in till iksu innan skolan (börjar tolv) så vill få nåt i magen så jag inte börjar må illa. aja, läjtah

you got me so high, then you dropped me

Go'kväll. Blev ju utgång med folket igår och det var väl helt okej. Hade velat dansa mer, vilket jag borde gjort också, men istället gick jag runt ganska mycket och försökte spana efter mina party peeps som jag tappade bort ett flertal gånger. Inte lätt att vara 155cm när stället är smockfullt med folk, känns som man är till naveln på varenda en.
 
Idag har energin inte varit jättehög, men har grejat på lite med hästarna iallafall. Var uppe rätt tidigt och red ut på Amir som var allt annat än trött. Efter det blev det bara hem en sväng och så vidare till Nordmaling för att rida unghäst. fun fun. Men nu blir det chill!

lördag och uppe med tuppen

Godmorgon. Var uppe vid halv åtta idag. Har varit ute på en timmes pw och sitter nu i köket och käkar frulle. Har en galen träningsvärk i ungefär hela kroppen, förmodligen från bodycombatpasset.
 
Och skönt med bra väder, till skillnad från igår.. Ska till stallet lite senare och ikväll ser det ut att bli krogen. kingeling

24 aug, i'm so outta this planet

Hej folket. Var i stan hela dagen igår så kunde inte blogga. Hade en fullspäckad dag. Skola, sen iväg till stallet och rida ut med Natasha, och därefter iväg till iksu för ett bodycombatpass. Tungt, men stört kul.
 
Sov hos mormor inatt, sedan skulle jag börja skolan kl 12.25 så jag tänkte att jag gör stallet först. Gick upp åtta och for och red Amir på banan. Kändes bara mjuk och fin i kroppen. Sedan när jag stod och grejade i stallet fick jag sms om att vi var lediga. Score.
 
Är iallafall hemma nu och jag har inte alltför mycket planerat. Ska gymma och käka kräftor med päronen.
 
 
 

första skoldagen, check

Sådärja. Då var första skoldagen avklarad. Rätt chill och såklart kul att träffa alla underbaringar igen. Och sedan verkar ju schemat ganska lovely så hoppas på att det rullar på bra.
 
For till stallet efteråt och for ut och joggade Amir i skogen. Han lyssnade inte framåt från början så jag längde tyglarna och gjorde mycket tempoväxlingar. Då började han fort lyssna framåt så jag kunde börja jobba honom sen. Kom hem, chilla lite, drog till gymmet och sedan hem igen för en god köttbit till middag. der u gowt it darlinkhz
 
Bilder från avslutningsdagen, mina fina 
 

sista dagen, sista sommarlovet, ever

Dåligt väder såhär sista dagen på sommarlovet, men jag har kul ändå. Sovit i Malins stuga tillsammans med henne och Joss. Pallrade mig upp och drog iväg till Nordmaling med pappa för att rida unghästen Amigo. Kom hem igen, käkade lunch och drog därefter vidare till Mal's stuga igen och var på getingjakt.
 
Nu är jag hemma och chillar lite. Tror uppdrag getingbo fortsätter senare. mygosh.

tävlingsfilmer från Surf

Här har ni film från i fredags, LBn.
 
Och här har ni från i lördags då jag tog en andra plats i LCn.

omfg, två dagar kvar

God morgon. Har hunnit vara på gymmet och precis käkat upp frullen. Tänkte just på att det bara är två dagar kvar av sommarlovet! Blir såklart awesome att hänga med alla underbara igen, men lektionerna känns ju mindre kul.
 
Kommer förresten upp två tävlingsfilmer lite senare, so stay tuned.

gårdagens tävlingsresultat #2

Igår efter tävlingen var det utgång med tjejerna. Vilt som vanligt. Är dock stört trött idag, men jag har varit lite överallt ändå. Var hos ponnyn på förmiddagen och red ut barbacka i skogen. Märktes inte alls att han varit på en tvådagarstävling, galet pigg. For sedan till Nordmaling innan middagen och red Marias unghäst. Nu ska ni få lite resultat från gårdagen.
 
Började med att rida en LC. Amir var pigg och framåt, men blev väldigt spänd när jag kom in på banan. Dock släppte det direkt när jag körde igång. Han lyssnade på mig i vändningarna, tillbaka och framåt, så det räckte till en felfri runda och en andra plats.
 
I LBn kändes han fortfarande pigg och glad. Blev dock lite ryttarmissar. Halvdålig väg mot ettan, kom nära och rev. La upp tempot mot femman som var vattenmattshindret, fick världens knashopp och rev. Ridningen blev lite stressad vilket Amir kände av så ett stopp på muren, tog om och resten gick bra.
 
Är riktigt nöjd med Amir den här helgen som varit så taggad och positiv.♥

lördag

Godmorgon. Blev väckt för en liten stund sedan. Tävling idag igen och jag hoppar LC & LB. Hoppas på att ponnyn känns lika fin som igår. Ska ut sedan med tjejerna, så ni märker väl om jag får upp nåt till inlägg idag om resultaten, annars kommer dom imorgon. ciao
 

tävlingsdag #1

Go'kväll. Drar väl resultaten lite snabbt innan ögonlocken blir för tunga..
 
I LCn kändes han väldigt pigg och framåt. Blev stark emellanåt. Var felfri till andra hindret i omhoppningen som var en mur och Amir tyckte den såg skum ut. Blev ett stopp, tog om, och resten av banan flöt på bra.
 
I LBn kändes han fortfarande lika framåt, men den här rundan var lite mer kontrollerad. Tredje hindret var en vattenmatta så red i ett högre tempo mot den. Kom dock lite nära så en bom flög, men resten av banan kändes riktigt bra. Supernöjd.
 
Mer bilder och film kommer senare, bjuder på en Johanna Persson tog!

fredag, here we go

God morgon folket. Sitter i köket, lyssnar på the script och slevar i mig gröten. Ska på ett tag börja röra mig mot stallet. Putsa det sista, packa och borsta lite extra på min pärla innan vi rullar mot Surf. Första start är kl14. Uppdatering kommer när jag är hemma igen. Håll tummarna nuråå.

redo för morgondagen

Go'kväll. Sitter i sängen med popcornskålen bredvid och tänkte se en rulle. Har idag fått lära mig byta däck, haha. Pappa satt i solstolen och gav instruktioner samtidigt som jag stod i arbetsoverallen och mekade på med bilen min, händig b-rud.
 
Och Amir kändes super idag. Han vaknade snabbt till när jag började med växlingarna mellan gångarter och tempon. Checkade även av att han var med på lite halter, backande och flyttande från ena hållet till det andra.
 
Så jag är taggad på imorgon. Ska försöka att inte ha så stora krav, är ju ändå första tävlingen efter Amirs semester. Men ska försöka få bra rundor så får jag se hur långt det räcker. :)

shut up, work hard and be patient

Morning! Kom hem från gymmet för ett tag sedan och har snart fått i mig gröten. Härligt väder även idag. Verkligen lovely att sommaren kommer när lovet snart är slut.
 
Aja, blir lite chill nu innan stallet. laterrr

"don't you know that you're toxic?"

Blev inte alls att hänga med fia ikv, men skiitsamma. :) Har iallafall bakat nå olika bullar och varit ut på en kvällspromenix. Imorgon blir det iväg till stallet på förmiddagen. Ska rida Amir lite lugnt i skogen och även smörja grejer, för på fredag + lördag är det hopptävling på Surf som gäller.
 
Bara hoppas att inte sommarhagsmagen tar i hindren nurå.

onsdagen den femtonde augusti

Ah tja. Ligger i sängen och chillar med en film. Var i stallet på förmiddagen och red Amir på åkern. Trodde han skulle vara seg pga värmen, men han kändes förvånansvärt framåt. Dock lite dryg i munnen från början, men det släppte tillslut.
 
Efter middagen ska jag hänga med Fia. Känns som jag inte träffat henne på hundra år. Var väl innan jag drog iväg till Finland, amagash.
 
Checka in den där bönan liksom.

14 augusti, alltid på språng

God morgon alla morgonpigga, och trötta. Har hunnit vara på gymmet och snart fått i mig frukosten. Amir vilar idag, så ska iväg till Nordmaling och hjälpa Maria med hennes unghäst. Och härligt att det är sol idag, uppskattas♥

träningsvärken är den bästa värken

Morning folks. Har precis fått i mig frullen, och innan det var jag på gymmet så nu känns armarna som spagetti. Ska bara byta om nu så blir det att rulla till stallet snart. Amir ska få komma ut i skogen en sväng och jogga lite. l8rrr

we party rockin' in this place fosho

Kött fyf*ck vilken jäkla träningvärk jag har i  kroppen idag! Visar ju bara hur snabbt man hamnar efter när man blir borta några veckor från gymmet, för jag tog det ändå lugnt med vikterna.
 
Var iallafall på krogen igår med brudsen. Kände inte för att spåra ur så jag tog det väldigt lugnt med drickan, kände mig knappt salongsberusad. Idag har jag inte gjort alltför mycket, men var iallafall hos Amir på förmiddagen och hoppade lite på banan. Han kändes seg från början (men han bär ju på några kilon för mkt just nu), men kom igång bättre sedan och kändes trevlig.
 
Hoppade på hackamore, och trots att han kan bli ganska stark på det så funderar jag på att köra på det på Surf's hopptävling nästa helg. we'll see.

11 augusti, back on track

Larmet ringde 07.30 idag. Efter ca tre veckor utan träning har jag nu kunnat besöka gymmet igen. Tog det lite försiktigt, men ändå blev det fort tungt. Känns som jag är tre steg efter just nu, men det är bara köra på. KBK liksom. Och idag ska jag äntligen få träffa min jättebebis igen, yay.♥
 
Tuuuuung låt!

retard level 100

/hemma nu!

@ da buzz

Sitter på bussen hem nu efter att ha varit en vecka i Finland. Har åkt ca 4 timmar och har några fler framför mig. Känner mig äntligen helt frisk efter att ha varit sjuk flera veckor så nu efter detta bedrövliga uppehåll + en vecka fylld med gottande i Finland så blir det hårdträning + healthy times!

i got a hangover, wo-oh

Var på två olika klubbar igår och båda var trevliga. På första klubben märkte jag att en snubbe satt och kollade på mig, sen kom slängkyssar och gratis dricka flygande, dock förstod jag inte ett ord av vad han sa då spanska inte är min grej. Eller jo, "Me Gusta!" lulz
 
Idag har det iallafall varit allt annat än roligt. Provade käka runt fyra, men det fick jag inte behålla länge. Kort & gott, sux 2 be me 2day.

girls night out

Har nyss kommit tillbaka hem efter att ha varit och ätit middag hos morbror och Marianne. Har varit lugnt under dagen, sett en film och Ewe har bakat macarons + pollykaka, men nu börjar kvällen närma sig så då blir det andra bullar. Ska få testa på att festa till det lite här i Finland. funfunfun

cirkushäst

Go'kväll. Kom hem för ett tag sedan. Vi har varit i stallet och grejat. Ewe och hennes snubbe for ut och körde två hästar och samtidigt tog jag mig en tur i de finska skogarna på Snärtum. Passade på att lära honom lite dumheter när jag ändå höll på, så nu kan han stegra på kommando.
 
Och nu blir det middag och skräckfilm. Urk, kommer ju dö minst lika mycket som dom i filmen.

tisdag

Godmorning. Vaknade vid halv tolv idag (och påminner igen om att klockan går en timme före här) och har precis fått i mig frulle. Gårdagen var rättså lugn, men på dagen bakade jag och Ewe misslyckade macarons och på kvällen drog vi till stallet och jag red Snärtum på ridbanan en stund.
 
Tänkte att jag kan bjuda på några filmer från i förrgår. Ewe ville ha filmer på Snärtum så jag fick agera skådis.
 

mullrig måndag

Idag är det inte det roligaste vädret här. Från att igår ha varit stekande sol har det idag vänt och varit spöregn och åska på morgonen. Verkar ha lugnat ner sig nu iallafall.
 
Blir nog att fara till stallet på ett tag och rida, sedan lutar det mot att det blir bakning senare. Ewe fyller år på torsdag så..
 
En till bild från igår, lillklumpen. :)

söndagen i grannlandet

Har varit ute mest hela dagen. Var först i stallet på förmiddagen och red Snärtum, sedan blev det bara hem en sväng och vidare till travet för att spendera flera timmar där. Kom tillbaka hem för ett tag sedan och har precis fått i mig middag.
 
Om man inte tänker på att jag står upp så ser jag aslång ut, mwehe.

Nasse hälsar god morgon


Finland

Sådärja, då var man i grannlandet då. Tog ca 8,5h att ta sig hit, men det kändes ändå som att det gick rätt fort då jag först sov två timmar och sedan såg på JS.
 
Har iallafall hunnit vara i min morbrors stall en stund och sedan fick jag äntligen mat i magen. Var duktig och glömde min sallad i stallet hemma som jag hade gjort iordning för bilresan. Good job girl.
Omfg. Två face på nedre bilden. Fick iallafall två sånadära tröjor av Ewie nyss + en adidashoodie och en parfym. Sweetness!♥ Och godnatt.

4 augusti, bättre dagar är vår destination

Helu Världen! Bloggar från bilen för jag är nu påväg till Finland. Resan började 11.20 och har hunnit åka några timmar, men vi har fler framför oss.
 
Var i stallet på morgonen och pussade på min älskade ponnyplutt. Visade även alla grejer för Johanna som ska rida Amir under tiden jag är borta. Blir nog kingeling.

"blåljus & siren har blivit ett blågult problem"

Kvällen är kommen. Ligger i sängen och lyssnar på skönaste Kapten Röd. Vill egentligen köra igång ett avsnitt av Jersey Shore, men samtidigt vill jag spara så jag har nåt att kolla på under min långa resa imorgon. Meeen samtidigt så freakar jag alltid (garvar och klappar som en säl) när jag ser JS, när Snooki gör nåt flippat t.ex.. Så då lär jag väl skrämma dom andra i min omgivning, hehehe sicko.
 
c ya 2morrow

3 augusti, fredag

Cha. Sitter i sängen och chillar tungast. Har gjort ungefär ingenting idag, men det verkar ju ha varit bra för det känns som febern är borta. Bara snoriga nosen kvarrråå.
 
Far ju bort imorgon och jag har inte börjat packa än, känner inte för att göra det heller. Fuck aina. Nä, men jag ska väl ta mig i kragen och bara göra det. såhej&då
Kommer att sakna min jättebebis. Saknar honom redan nu efter att ha varit hemma två dagar pga sjukan.

god morgon eller nåt

Nu för tredje gången på ca 2 veckor har jag blivit sjuk. Det har som gått i vågor, men nu har jag ännu en gång fått feber och förkylningen fortsätter. Ska inte ens gå promenader nu så jag förhoppningsvis blir frisk nån gång. Kan inte ha det så här, har ju planerat att lämna landet på lördag. aja

we're gonna save the world tonight

Go'kväll. Kom hem för ett tag sedan. Har varit ute och ridit med Sofia och vi red bort till en stor lång åker där hästarna fick galoppera rätt in i spökdimman. Kusligt.
 
Var på förmiddagen hos min pigga ponny och red ut i skogen och efter middagen drog jag ut och övningskörde med far min. Nu tänkte jag lägga mig och se Jersey Shore innan ögonen blir för tunga. Hoppar nog, motvilligt, över morgonpromenaden imorgon. Måste få bort den här förbannade förkylningen. God damn it. Godnatt.

1 augusti, i had fun once, it was awful

Morning. Sitter i köket och har precis slevat i mig gröten. Innan frullen var jag ute i det härliga vädret och traskade på i skogen. Men nu sitter jag iaf här och är smyg-gnällig. Min bebis (mobilen) verkar må sådär, och alla vet väl att det är svårt att vara glad när ens nära och kära är krassliga. so, F it. herrå

RSS 2.0