Söndagskväll

Fick nåt ryck där mitt på dagen när jag egentligen hade tänkt dra på gymmet. Kände istället att jag ville ta en löptur ut mot vattnet för att se vart jag hade kondisen. Tycker inte om att springa när det är kallt ute, men det var ändå +3 ute så tänkte att det skulle va lugnt. Dock fick jag ändå ont i hela bröstkorgen pga kalluften. Kämpade på ändå och stannade inte av så jag är nöjd. 

Käkade en kycklingwrap till lunch och drog sedan iväg till gymmet. När jag var klar där drog jag iväg till hippo. Var där vid sju för att se Fias hoppträning. Men nu ska jag sova. Godnatt!




29 december och höst

Har varit lite halvkrasslig uppdatering på sistone, men tja iallafall. Känns jäkligt skumt att kolla ut idag och se solen lysa tillsammans med gröngräset som är framme. Känns som en vanlig höstdag och inte som 29 december. Tjena växthuseffekten. 

I fredags var jag ut på five, nykter, kanske en timme. Tänker inte smyga med att jag tycker det var skitkul att Paow & Samir gästade. Snodde en kram av Paow och Samir kom fram och gav komplimanger för min uggla på armen. Tråkigt att man var tvungen att sticka vid halv tolv pga att väckaren skulle ringa vid 05.. 

Jobbade 6-15 på Maxi igår och sedan blev det hem till pappa. Mellanlandade i Hörnefors för lite häng med Josse och hennes kittens. Hände inte mycket när jag kom hem så gick och la mig redan vid nio. Idag ska jag gymma och försöka ta tag i och göra ett nytt träningsschema. hare hej




Juldagen & Annandagen

Den 25 december är det inte bara Juldagen som gäller, den 25 är även min pappas födelsedag. Så då blev det lite fika och presentöppning på förmiddagen igår. Drog på gymmet med boysen därefter och runt fyra rullade jag in till stan. Blev utgång på Five med ett härligt gäng och jag hade faktiskt en riktigt rolig kväll.
 
Mindre roligt idag då. Ställde väckaren på 09.20 och var ju lite sliten när jag skulle börja på cafét vid 10.30. Kände efter ett tag att jag var överdrivet bakis, att jag inte borde blivit så dålig som jag tillslut blev. Ont som fan i magen och kuta in på toan några gånger. Kom på att det nog var magsjuk jag var och inte galet bakis. Så där runt halv två rullade jag hem igen och kraschade i sängen. Käkade första målet där runt fem och det har fått vara kvar. Så jag tror det är lugna puckar nu.
 
                                              Julafton. Peace x2
 
 

And a Merry Christmas

Får väl börja inlägget med att skriva God Jul och hoppas att alla haft en fin julafton. Min dag har spenderats hos min kusin med hans fru och tre barn. Även min moster och mormor var där, och familjen såklart. Vi har ätit mycket mat, mycket god mat och öppnat en jäkla massa julklappar. Hade egentligen inget speciellt på önskelistan förutom ett par brallor från Eivy och dom fick jag.

Fick även en jäkla massa träningskläder av pappa. Kanske sju olika tröjor/linnen, sportbag, olika sorters strumpor, träningshandskar, vattenflaska. Fick presentkort, pengar på kontot, en mixer, en kavel, arbetsdojor, mössa, ljuslykta, en kopp, fräna mobilskal. Kommer inte på om det var nåt mer, men det ser ni isf på bilderna. Är väldigt nöjd med kvällen som nu ska avrundas. Merry Xmas.






- miljoner nollor

Eftersom jag var ledig igår, men jobbade idag så har det känts som en måndag. Skulle sluta vid fyra på maxi, men det var så lugnt och vi var klara innan tre så då fick jag sluta en timme tidigare. Har gjort knäck med mami och även rockyroad utan marshmallows så min veg-brorsa kan käka dom. Annars har jag mest bara chillat tungt i sängen.
 
Ny vecka imorgon. Denna måndag betyder löning, även dagen före julafton och sedan har vi lite andra öppettider på cafét såhär kring jul, så imorgon börjar jag halv elva. Tänkte därför hinna gymma innan jobbet så det är gjort. mjes,g0natt.
 

- i just want it all

Igår var det jobb på Maxi som gällde. Det bjöds på julbord till lunch och det satt jäkligt fint. Slutade fem och drog då hem direkt för att duscha och fixa mig för kvällen. Malin och Josse kom hit, sedan fortsatte vi till Bea som styrde förfekken. Sedan var det ju Jennie som var höjdpunkten där eftersom hon bor i Jönköping nuförtiden, men kom hit som en suprise. Även mer folk från gamla klassen var där och det var riktigt kul att träffa alla igen.
 
Blev sedan att slira sig ut på krogen med hela gänget. Hade riktigt kul och träffade många härliga peeps. Vaknade upp halv elva idag och mådde sådär oförskämt bra, dock trött, men det kan jag ta. Har varit ut en sväng på dagen för att inhandla de sista klapparna. Har därefter varit tomteverkstad i köket och nu ska jag sova. Söndag imorgon, men jobbar 7-16 på Maxi. god natt
 

Onsdag

Jobbat på cafét idag och fick starta dagen med våran frukostbuffé. Drog ut till pappa ett tag efter att jag hade slutat. Gick till gymmet och fick ännu ett bra pass. Har resten av kvällen hängt med Sofia och sett PH. Nu är det sömnen som gäller, godnatt!



- Ännu en ny vecka

Måndag idag och pappa släppte av mig på cafét vid åtta. Började med att fixa ihop lite grejer för att ställa ut i hyllan. Morotskaka, veganbrownies, julkola. Sedan blev det fortsatt bakning när Bea trillade in.
 
Slutade vid halv tre och innan jag gick så kom Malin in och lämnade ett helfint Kakmonster-halsband! Drömmen. Perfecto. Dat woman knows D real CookieStyle. Nejmen, iaf så blev jag upphämtad av mamma och efter jobb blev det gym. Fick till ett bra styrkepass och avslutade med lite löpband. Siktar på en tidig kväll så go'natt.

- there's no illusion

 
 
 

- Boxning, träning & chill

I fredags jobbade jag på Maxi 8-17 och sedan stack jag ut till pappa. Låg bara i sängen och såg serier, somnade före tio. Igår gick jag upp runt tio, käkade frulle med pappa och drog sedan på gymmet. Tränade biceps och mage och idag känns det att jag glömde stretcha..
 
Drog in till stan där runt ett och stannade till på Gammlia för att se några från gamla boxningsgänget gå matcher. Var riktigt kul att träffa alla igen och duktiga är dom. Även lite saknade också såklart. Men stannade där någon timme och sedan åkte jag med pappa hem. Blev middag och sängen med serier resten av kvällen.
 
Har alltså haft en väldigt chill helg vilket passat bra då jag ändå varit rätt seg. Har ett träningspass att fixa idag, sedan ska jag köpa hem nå nya polkagrisar så jag kan göra rockyroads. De jag skulle använda blev uppkäkade av brorsan. Finns för många godisgrisar i detta hus..
 

- Stå högt i kurs

Jobbat på Maxi 06-15 idag. Hade planerat att dra på gymmet ganska direkt efter jag hade slutat, men fick soppatorsk trots en Celsius i kroppen och dog av i sängen någon timme. Sparar detta träningspass istället, kroppen ville ha en vilodag. Lika bra med min galna träningsvärk i benen. Pallade inte stretcha igår då jag tyckte passet gick så trögt, men det fick jag ju ångra.
 
Imorgon väntar ännu en dag på Maxi, även Lucia OCH fredag den trettonde. Shiiet. Klarade mig bra senaste otursdagen, men det kanske bara är varannan man kommer undan..

- 11/12/13

Orkade inte slänga upp nåt inlägg igår, men jobbade iaf några timmar på cafét och sedan hängde jag kvar där tills pappa slutade och hämtade upp mig. Hängde med honom hem och då blev det att käka middag direkt som brorsan hade fixat klart. Drog sedan på gymmet och fick till ett riktigt bra pattepass. Fick sällskap av Sofia och därefter fortsatte vi hem till mig för att hänga.
 
Idag blev det att starta dagen med frukostbuffé på jobbet och sedan har vi varit en sväng på Fridhemsgymnasiet och bedömt livsmedelstreornas bagerimästerskap. Var riktigt roligt att se deras grejer och alla hade gjort riktigt fina marsipanfigurer.
 
Drog hem efteråt och hann bjuda min mobil på en skjuts genom vattenkranen så den mådde lite halvtaskigt, men nu har högtalaren börjat funka igen iaf. Drog på gymmet och körde ben som gick sämst, kanske för att jag lyckades sträcka båda benen på uppvärmningen, lol.. Imorgon är det jobb på Maxi som gäller kl 06 så tidig kväll väntar.
 

- Min fina

Andra advent igår och då både jag och pappa var lediga så tog vi oss en tur upp till Skellefteå för att hälsa på Amir. Såg honom stå och titta mot oss när vi klev ur bilen, så jag gick in till honom och direkt sänkte han ner nosen i vantarna. Samma gamla godistroll.
 
När han kom in i stallet och fick av sig täcket såg jag att han lagt på sig några kilon. Så rund och go, men det är bara bra. Vinterpälsen hade åkt på och han var mycket mörkare än när vi lämnade honom. Nosen var alldeles vitlurvig som den bara blir på vintern.
 
Innan vi åkte därifrån red jag runt på honom en stund och jag kände verkligen hur mycket jag saknar honom. Det kändes så jäkla bra att sitta där igen, men jag vet att han har det bra med Elsie och att dom trivs tillsammans. Om man bara kunde göra honom tio år yngre och i storhästmodell, då hade han varit fast med mig föralltid.. :')
 

- imma try you out

Igår blev det en slirig utgång på Allstar med ett härligt gäng. Fick i mig lite för mycket av det goda, men hade ändå turen att vakna upp idag och känna mig hyfsad. Lite sliten bara. Tog en dusch och drog ner på stan. Har fixat de flesta julklapparna nu så det känns sweet.
 

- earthQuake

Inte blivit nå mycket bloggande den här veckan, men det har väl ändå varit samma gamla. Jobb på cafét, träning och sedan har kvällarna fyllts av kompishäng. Även denna dag blir det träning så ska dra på ett tag, sedan ikväll ska jag hem till Malin och ta igen lite snack. Jobb på Maxi imorgon och sedan får jag äntligen en hel helg ledigt, woopa!

Full rulle. Skriver imorgon.








Måndag

Ny vecka igen. Har jobbat på cafét 8-14.30 och det var bland annat kladdkakor och en massa lussebullar som gjordes. Klippte även en längd och en krans och Bea gjorde jättefina julbakelser. Mysigt när det föll lite mer snö under dagen också.
 
Blev gym efter jobbet och sedan middag. Ska hoppa i duschen nu och sedan försöka göra tidig kväll. God natt!

- Första advent

Lyckad kväll igår. Hade en mysig kickoff med jobbet och sedan blev det TC med ett härligt gäng. Har inte varit där sedan i somras, men det var kul. Dock jäkligt skum musik.. Var iaf hemma runt ett, somnade ganska snabbt och vaknade upp vid tio imorse.
 
Befann mig på cafét lite efter elva och då blev det att köra igång med julbaket, första advent ju! Blev lussebullar, rockyroads och pepparkakor med glasyr. Dagen gick snabbt och sedan fick jag skjuts hem av bossen. Kvällen har varit lugn vilket varit perfekt. Har jobbat hela denna vecka och har fem dagar till framför mig innan jag får en ledig dag, men det kommer gå fort och nästa helg måste jag fan ta mig iväg till Amir. Så får det bli.
 
 

RSS 2.0