- sista dagen denna månad

Tror aldrig att man bör skriva att uppdateringen kommer bli bättre när den är kass för då blir den oftast bara sämre. Det ligger kanske en förbannelse över det. Jag tror det. Carro påminde mig iallafall om att jag har en blogg, så tja. 
 
Måndag idag, men har haft en helledig helg. Robin kom hit på fredagkvällen och på lördagen blev det en runda på stan innan det vankades middag hemma hos Erika, min boss alltså. Hade som en liten personalfest och det var riktigt trevligt att träffas allihopa utanför jobbet och bara umgås, äta en god middag och dricka drinkar. 
 
Igår så blev det mest mys med Robin innan han skulle hem igen.. Vi vaknade rätt sent, men hann iallafall avsluta helgen med en middag på Allstar. Är nöjd med helgen, trots att den gick lite väl fort. Även denna dag flög förbi. Jobbade 8-17 och dagen rullade på fint. Vi har våran duktiga praktikant Rebecca hos oss nu och det funkar superbra. Hon ska ner till Göteborg nu på onsdag för att vara med i Bageri SM så hon blir borta resten av veckan. Själv är jag ledig imorgon och tänker ta tillvara på den lediga tiden. Kanske tar mig en sväng till stallet bara solen bjussar lite på sig själv. Får väl se. Godnatt!
 

Onsdag

Bloggar directly from bed, Guten Morgen. Klockan är snart åtta. Vaknade en timme före väckaren av sol och fågelkvitter så det gjorde inte alltför mycket ändå. 

Idag börjar jag tolv. Ska stiga upp, käka nåt och därefter dra på gymmet för ett benpass. Uppdateringen har varit riktigt kass, men i helgen var jag iallafall i Sollefteå där Robin bor. Många har kanske hunnit se på Facebook nu vem det är, men vi har iallafall träffats sen i början av året och i helgen blev det vi vilket vi gick ut med igår. Så där har ni lite update. Adios
Bjuder på en pic från Stora Hotellet.

kiss 'n' tell

Men vad hände. Vår igår, vinterland idag. Orkar inte, men orkar ännu mindre vara the typical FB-svennebanan och skriva en hel upplaga när alla vet vad som pågår där ute så jag stoppar det redan här....här.
 
Blev en städdag på jobbet idag. Skurade alla rum, städade köket med Bea och hann även sätta mig ner med Malin och Mango och snacka en stund på lunchen. Imorgon väntar tårtbak tills vi stupar, våningstårtor och födelsedagstårtor ska det bli. Bäst man drar sig mot sängen nu då och laddar om. God natt.

Onsdag

Börjar skriva några rader om i söndags då jag var och red Harry på hippo. Han skötte sig riktigt bra, man känner att framåtbjudningen bara blir bättre och att han blir mer och mer alert. Han känner sig nog starkare i kroppen redan nu. Vi skuttade några gånger över en oxer med grind och även en oxer med prickiga bommar. Inte ett dugg spänd eller fundersam. Det som blir att tänka på är att försöka ha samma tempo hela vägen och att han inte ska bli vinglig, men det var nu tredje gången vi hoppade och han sköter det hela hur bra som helst. Coolaste killen.
 
Igår var jag ledig. Tränade på förmiddagen och drog sedan till stallet för att rida ut. Red runt slingan och man kände överskottsenergin i Harry. Lite på tårna och ville hellre få springa på lite, men underlaget tillät inte så mycket. Jobbade honom i skritten och efter en bit blev han hur fin som helst. Frustade och kände lugnet. Sista sträckan gjorde jag några tempoväxlingar i skritt och trav för att se om han var med och det var han. Höll en stadig form i av-och ingångsättningarna och tassade fram i samlad trav medans jag satt ner på honom och behövde bara ge små hjälper när jag ville nåt. Riktigt roligt att få rida en så fin och lättlärd häst. 
 
 

Måndagsmorgon

Klev upp för en stund sedan och ska snart mot jobbet. Var in och hoppade Harry i ridhuset igår, men tänkte skriva mer om det sen. Bjuder istället på några bilder från treornas uppbak.





Laddar om

Har jobbat nästan två veckor i sträck nu, ledig imorgon! Klockan är lite efter nio, det är lördag och jag ligger i sängen med tomt batteri i kroppen. 5% kvar kanske. Så det kändes riktigt skönt med en ledig dag imorgon. 

Har varit mycket på jobbet idag. Jobbat med Bianca 10-17 och hunnit med två tårtbeställningar, bakning och en jäkla massa kunder. Hann inte ta någon lunch , men drog till mamma och åt middag innan jag fortsatte ut till pappa. Var även in en sväng på Godishuset en snabbis och plockade en påse. Bra länge sedan jag var där, värsta candyworld, Wonkastyle. Men nu ska jag borsta gaddarna och somna dirrmode. Godnatt!




- If you see Kay

Jobbat långpasset 8-18 idag. Var väl inte riktigt min dag i köket. Bakade en kaka som Bea annars brukar fixa när den ska göras, men hon var ledig och kakan skulle provsmakas av en restaurangägare så lite press kände jag ju, speciellt när inget gick vägen och mitt humör sjönk under jorden. Fick till den tillslut så det får jag vara nöjd med. Humöret blev även bättre efter att Bea & Kevin kom på besök i cafét. Hann med en promenad längs älven på lunchen så det var skönt att komma ut en stund i plusgraderna.
 
Imorgon börjar jag tolv. Asnajs. Hinner sova lite längre, träna innan jobbet och fixa en snaskig frulle. Och bara för att jag skrev allt det där kommer jag glömma ställa väckaren ikväll. huhe.
 
                              Bjuder på en gammbild från Halloween, woopa!
 
 

- it's like chasing the very last train

Idag har cafét varit stängt pga lite ändringar med möbleringen ute i fiket, sedan har jag och Bea stått i köket och bakat nonstop 8-17 då vi har bestämt oss för lite nytt i fikasortimentet. Gick riktigt smidigt och vi hann med det vi ville göra. Lyxade till det med en kinabuffé till lunch och njöt av det fina vädret en stund innan det blev back 2 the kitchen.
 
Kom hem lite före 18 och började må rätt kasst direkt jag kom innanför dörren. Yr och illamående. La mig i sängen någon timme innan jag tog mig ut på en promenad för friskluften. Tog en runda inne på Coop för att köpa kvarg och bär. Mådde bra efter att ha varit ute en timme så då blev det en smoothie som senmiddag. Snart gäller sängen då ännu en lång jobbdag väntar imorgon. nighty

Söndag

Uppdateringen har varit kass på senaste, men känns som att jag knappt suttit vid datorn den här veckan. Har varit jobb och träning och sedan soppatorsk. Jobbade med Bea igår vilket gick finfint. Lite kaos när en av de fyra beställda tårtorna åkte ner i golvet, men det ordnade sig. På kvällen blev det middag med Sofia och sedan hemmafest. Tog det rätt lugnt eftersom jag jobbar 12-16 idag. Dock har jag blivit en riktig kärring när det kommer till att dricka, iaf de flesta gångerna. emmuth goes tant.
 
Så ja, som sagt jobb idag och sedan blir det nog mest chill och ladda om för en ny jobbvecka. Har haft riktigt bra pass på gymmet den här veckan och kört högreps. Kör på samma grej nästa vecka med skulle jag tro. Men ha en skön söndag!
 

Igår och idag

Ledig dag igår på fettisdagen. Började med ett gympass och körde ben. När jag var klar drog jag förbi jobbet en snabbis för att se hur det gick och därefter fortsatte jag till stallet. Tog in Harry till hippo och skuttade lite. Andra gången jag hoppar honom och tredje gången i hans fyraåriga liv. Började travhoppa och provade sedan i galopp. Visste inte hur bra koll han skulle ha på avstånd, men det fixade han. Cool och obrydd häst, lite tryck som saknas bara, men det kommer när han blir starkare i kroppen. Känner att det går åt rätt håll iaf. 

På kvällen blev det att hänga med Fia för att hämta hem Royye som stått på lösdrift. Ungefär fyra timmar i bilen. Hann även hämta ut mitt paket från fitnessguru. Beställde bland annat en proteinbar med smak choklad/banan för att testa smaken. Den slank ner nu efter morgonens gympass. Riktigt bra smak. Nu ska jag dra mot jobbet! Ciao






En helg på Stora Hotellet

I fredags kom en drömmig till mig. Vi spenderade helgen på Stora Hotellet som hade nyöppning. Jättefin och häftig inredning med mycket att se, åt engod middag på GotthardsKrog och sedan hann vi även med en bio. Bra helg helt enkelt. 

Idag har det varit jobb 8-17. Har stått i köket och bakat semlor nonstop så imorgon kommer hyllan vara full med semlor, saffranssemlor och även glutenfria. Dock är jag ledig imorgon på fettisdagen, men tycker ni ska gå och ta er en gofika! Har fått fint beröm för semlorna vilket jag uppskattar jättemycket, bara kul att få höra. :)




RSS 2.0