mobilblogg - bara så ni vet

Hej! Har precis kommit till mormor efter att ha varit i stallet. Tänkte bara göra ett snabbt inlägg och skriva att min mobil snart dör, mindre än 10% batteri kvar, och jag har ingenn laddare med mig. Så nu vet ni!

i wanna feel the music higher

Helu. Käkar mango och lyssnar på härlig musik. Päronen är hemma igen och jag har fått lite fina grejer från IKEA. Igår drog jag till Hörnefors och spenderade kvällen med skönt folk. Trevligheter på hög nivå! ;)


hungry like a wolf

Var och hämtade brorsan i Hörnefors för en stund sedan. Nu ska han vara gullig och göra pannkakor till mig. Kommer sitta helfint, har bara ätit lite tidigare idag då jag vaknade. Hungry like a wolf!

                               
Mitt face var grillat igår efter en heldag ute.


29juli

Ligger och kollar på Leila Bakar som håller på med jordgubbs/choklad våfflor, nom nom. Var iallafall ute och träffade härligt folk igår. Sofia sov här, men har nu dragit. Får se vad det blir att hitta på sen, fortsätter chilla ett tag till iallafall.


vi bytte nummer, du bodde långt bort

Varit ute hela dagen. Drog till stranden med Sofia och solade och badade, sedan drog vi vidare och fortsatte stekandet hemma hos mig. Nu är jag ensam, har tagit en dusch och käkat ceasarsallad. Men nu blir det stallet!


home alone

Morning. Vaknade nyss. Föräldrarna har dragit iväg några dagar och jag tror brorsan är hos tjejen så ah, här är jag, ensam i stora huset. Vädret ser ju iallafall ut att vara rätt sweet idag så det var snack om stranden med Sofia. Jobba på brännan. ;)

                          
Bjuder på två bilder från Nordmalingsmarknaden.♥


come out and play a game, my game

Varit ute och åkt båt med Jacce, Sofia och Robin ikväll. Verkligen jättehärligt och solnedgången var ju inget negativt alltså. Hängde ett tag i Jacces stuga och spelade kort innan vi drog hem igen.





                                              Jacce, även känd som stylarn


stekt på stranden

Låg ute och solade när jag fick ett samtal från Sofia som tyckte vi skulle dra till stranden, vilket var en lysande idé. Tog mopparna till Örsten och solade, snackade och badade. Första doppet i sommar utan hästar. ;) Bjuder på mer bilder senare.


tjugosjunde juli tvåtusenelva

Hej! Jag kom precis hem från stallet. Amir fick komma ut en halvtimme i skogen idag, mest skritt men även några travsträckor. Skötte sig bara bra. Men nu ska jag inte sitta här för vädret är ju älskvärt idag, ska ut och grillas!♥


dressyr/markarbete

Nyduschad, nya mjukisbrallorna är på (hur sköna som helst) och här sitter jag nu framför datorn och knaprar hårdbrödmackor. Sweet. Har ju varit och tränat dressyr/markarbete för Helena ikväll.

När vi kom fram till Ersboda-stallet där vi håller till så fick jag börja med att rida en liten tjurponny, haha. En b-ponny som inte kände för att göra det hennes lilla ryttare ville så då fick jag hoppa upp en sväng. Fick smaka på lite skutt och småstegringar innan hon gav sig. :D

Min fina ponny då. Red travbommar och skuttade över ca40cm hinder. Fokuserade mycket på formen, att han skulle hålla ett jämnt tempo och vara avslappnad. I slutet av passet gick jag in på en volt runt Helena som hjälpte mig jättebra och efter en stund gick Amir hur fint som helst. Verkligen avslappnad, låg form och vilade på steget. 

                                                                     ♥


nytt i garderoben

Drog in till stan med pappsen och brorsan och traskade runt lite. Egentligen brorsan som skulle ha några grejer, men snäll pappa som man har så fick jag ju med mig lite grejer hem jag med.♥



badbilder med hästarna

Morning. Vaknade för en stund sedan. Har inget inplanerat idag förrän senare. Dressyrträning kl19, om det nu inte skulle bli värsta ösregnet. Tänkte iallafall att jag kunde bjuda på några badbilder som togs tidigare i sommar. 

                                                     Groks och Amir






                                                      Lotus och Gucci




vi är ena riktiga män

Fyfan vad jag har garvat ikväll. Tänjt ut smilbanden rejält. Sofia kom hit och vi fick för oss att klä ut oss till killar och ja, vad ska jag säga. Vi var allt annat än fagra iallafall.

                                                   
Mario och Sean Paul

                                                   
                                                
Sean Paul's brud Esmeralda


I'm sorry if you don't like me but the truth is, I don't plan on changing for anybody

Kom nyss hem från stallet. Amir fick komma ut i skogen ca en timme, alla gångarter. Han skötte sig fint, fjantade nån gång, men annars rätt obrydd. Lyssnade fint på fattningar och avbrott, gjorde jättefina byten. Det enda jag inte var riktigt nöjd med var väl formen, ville inte riktigt mjukna och släppa helt.


i can't get you out of my mind

Kom hem från Sofia för ett tag sedan. Vi var och tog ner lite av sommarhagen, annars har vi mest chillat framför tv:n. Satt och läste igenom flera sidor i tidningen om terrordådet i Norge. Går ju inte ens att beskriva med ord hur hemskt det är. Barbariskt räcker inte på långa vägar. Fyfan.


söndag

Sov hos Sofia inatt och trots att jag fick en bra start på dagen då hon överraskade mig med frukost på sängen så känner jag att jag inte är på topp idag. Bara en känsla. Kanske känns bättre senare då jag varit på gymmet, men ska lägga mig och sola en stund nu först.


if i give you my heart, be gentle

Nordmalingsmarknaden med brudarna, dvs Amanda, Olivia och Jessica, var sweet. Eller den var mer stek för solen var inte nådig. Åkte karusell, kollade runt lite på marknaden och hittade ett linne, köpte en godisrem till mamsen och lekte lite paparazzi med min kamera.







Har även hunnit träffa Hanna som kom hit på lite fika och med sig hade hon ridbyxor som födelsedagspresent. Helfin dag såhär långt måste jag säga!


lördag

Lördag idag. Var tvungen att kolla kalendern innan jag skrev rubriken, ajaj. Kom iallafall hem från stallet för en stund sedan och ska nu börja göra mig klar för att dra med några tjejer till Nordmalingsmarknaden. Blir säkert kungligt.

                              wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie


i need a dollar, a dollar is what i need

Haha fyfan, sitter och läser Amandas gamla blogg , amandamandie, och garvar i min ensamhet. Massa roliga bilder och texter som får en att minnas alla härliga dagar med klassen i nian. Vilket jäkla toppengäng vi var.


Och vad har hänt för mig ikväll då. Såg lite tidigare en film som hette Bridesmaids, sevärd. Därefter åt jag en god middag bestående av sallad och efteråt for jag på gymmet och jobbade på stenhårt en timme. Nu sitter jag här nyduschad och smaskar kvällsfika.


måste ju passa på

Var tvungen att passa på och steka lite i den lilla sol det bjöds på idag, jäkla gråväder nu. Kan det inte bara komma några riktigt stekiga dagar så man iallafall får en gnutta färg? Ser ju ut som ett vandrande lik...


i want to feel good, like real good

Kom nyss hem från stallet. Red ut barbacka i skogen på Amir och tänkte lite på de tips Helena gav mig i tisdags. Lät honom trava på en åker och jobbade honom på volter. Gick okej. Som sagt, hemma nu och käkar lite frunch.


21 juli, min dag

Har varit en riktigt bra födelsedag. Lugn, men det funkar ju det med. Har varit trevligt folk här, även middagsgäster, massa fikande, presenter. Amen sådär som det ska vara på en födelsedag. Har fått fina presenter och det jag verkligen önskade mig, en kamera♥

Tänkte jag skulle hålla texten kort, och istället bjuda på lite bilder från min nya pärla.










                                                    välkommen åter


my birthday

CHAAA ♥ 17 år idag!!! Känns sweet, ett år närmare arton. ;) Sofia och Jake har iallafall hunnit vara här och fika lite. Fick ett jättegulligt halsband, och så har jag fått pengar av mormor. Lär väl skriva lite mer ikväll och berätta om min födelsedag, dagen har ju bara börjat. :D

Göllig chey
. Har iallafall fått på mig lite make up nu, men håret måste jag göra något åt.
                                                        aja, pusspåer!


kladdkaksmuffins med maraboudaim




Bakade även några mumsiga kakor, vet dock inte vad dom kallas... 

tack ... vem du än är

Tar en paus från solandet, jäklar vad det steker! När jag låg och solade kom pappa med ett brev till mig. Det var ett födelsedagskort, men det stod inte vem det var ifrån? :o Who are you little person? Aja, tillbaks till stekandet.

                                                      Min dag imorgon♥


Film från markarbetet



svar: Hahaha snuskfia, det är typ Carls hand :o

Markarbete för Helena

Då har man varit iväg och ridit markarbete. Nytt ställe för Amir och även första gången jag rider för Helena med honom. Vi började med att rida på en volt i alla gångarter, lite tempoväxlingar och sånt. Fortsatte sedan med travbommar, travhopp, studs med två galoppsprång fram till oxer och avslutade sedan med att hoppa tre räcken på långsidan. Amir kändes jättetrevlig, lugn och avslappnad. Bjuder på film imorgon!


arbetsmyra

Höll på med den där röjsågen i två timmar innan jag var klar. Nu ska jag byta om till lite hästigare kläder och strax börja rulla mot stallet. Ska iväg med ponnyn och rida markarbete för Helena Soos kl19.00. :)
  
                                    
Vissa är ju ba snygg nå jääävulst...


looking good from tip to toe

Somnade lite över fyra inatt, ändå sov jag inte så farligt länge, till halv tolv. Nu har jag precis tryckt i mig frukost och ska gå ut och köra röjsåg?! Tror aldrig jag gjort det förut, lär kapa benen.


those words, they never go away

Drog efter middagen och gymmade med Robin. Han var seg och otaggad (ovanligt, jag som brukar vara latmasken), då jag var taggad på köra. Var bara där typ 35min, men jobbade på ordentligt med situps och övningar för armar/rygg. När jag kom hem igen kände jag mig inte riktigt nöjd ändå, ville ut och röra på mig lite mer, så då drog jag och Sofia ut och powerwalkade lite över en timme och satte oss sedan och snackade en stund.

Nu funderar jag på om jag ska köra igång en film mamma hyrde till mig, the chatroom, men det är en skräckis så jag vet inte hur smart det är om jag ska kunna sova sen. Aja, ser väl. Godnatt på er iallafall.♥


would never leave when you need me most

Var hos ponnyn på morgonen. Red ut i skogen och tränade massa galoppfattningar. Att han skulle lyssna framåt direkt och hålla ett lugnt och jämnt tempo. Galopperade bara några galoppsprång, bröt av och gjorde ny fattning. Lyssnade verkligen super på mig efter en stund och gjorde jättefina byten!

Som sagt så fyller jag år om tre dagar! 21juli. Har egentligen inte mycket jag önskar mig. Har det mesta jag vill ha till både mig och min ponny. Pengar är ju alltid något /jag/ man behöver, men det enda som jag egentligen annars önskar mig är nog en kamera.


tre dagar kvar..

..till min födelsedag!

för jag kan göra det ingen någonsin gjort

Har haft en jättetrevlig kväll med släkten i min farbrors och hans frus superfräscha stuga. Bjöds på buffé och sedan fanns det tårtor och annat gott till efterrätt. Spelades en massa beachvolleyboll med både de vuxna och småkidsen. Trevligt värre! :)






put on those shades and wave to yesterday

Sitter och smuttar på en banansmoothie och kom nyss hem från stallet. Amir fick gå ett pass på banan. Han var underbart fin i skritten och traven. Behövde bara hålla ett lätt stöd i handen och han jobbade jättebra.

Innan galoppen gav jag honom långa tyglar och skrittade en stund, men sedan hittade jag aldrig honom riktigt lika bra som i början av passet så i galoppen jobbade han väl okej. Nu ska jag ta en dusch och fräscha till mig lite, bortbjuden ikväll. piiiz


the sunlight hurts my eyes

Trött emmuth. Har verkligen inte gjort ett skvatt idag (eller ah, stallet på morgonen). Gick och satte mig i sängen med datorn när jag kom hem och satt där fram till middagen. Efter det har jag suttit här på kökssoffan och inte lyft fingrarna mer än på tangenterna. Funderar nästan på att lägga mig i sängen och typ sova en stund, men jag vet inte. Lär väl märka hur jag gör.

                                                 Såååååå jäkla bra


full som en kastrull

Jäklar vad kul jag hade igår. Bra drag med massa härligt folk. Nu ligger jag i sängen och har precis tryckt i mig kesomackor, götta. For till stallet med mamma på morgonen och skrittade ut på min fina ca 35min. Nu blir det sängchill!


vilken kock!

Wow, vilken kock jag är. Väntar nu på att krutongerna i stekpannan ska bli knapriga så dom kan få joina resten av salladen. Efter maten blir det att fixa sig lite och dra till Hörnefors. Låter heeelt okej asså.


what have i done to fall so hard for you

Usch vad trött jag och Sofia var på morgonen när vi steg upp för att åka med mamma till stan, nästan så vi mådde illa haha. Eller så berodde illamåendet kanske på all kladdkaka vi käkade igår? Ye, bakade kladdkaka, typ för första gången.
Jennies kladdkaka.


Har hunnit vara och göra bort stallet på morgonen. Amir fick sova inne inatt, första gången på nästan 2v. Han gick ut en stund i hagen innan jag skulle rida och jag stod bara och tittade på honom. Han är så fin min lilla ponny. Lika fin var han under ridpasset. Red ut i skogen, på graman, alla gångarter, ca50min. Red på rundbanan och lät honom trava två varv innan han även fick galoppera två varv.

Även Benny som var hur pigg som helst fick komma ut och röra lite på sig. Han hade inte mycket annat än springa i huvudet, men lugnade tillslut ner sig lite iallafall. Piiz out.
            


tired to be what you want me to be

Nu är Amir hemma på Teg igen så nu blir det att sätta igång honom i mer träning igen, men han kommer ändå få gå i gräshagen som finns där. Drog sedan förbi på banken och fixade ett nytt kort, får hem det om ca 4 dagar. For därefter med mamma och handlade. Nu är jag hemma och ska äta middag, ceasarsallad med quornfiléer.


where are you little recipe..

Startade även denna dag med en powerwalk. När jag kom bort till hästarna hade dom fortfarande inte märkt mig när jag ändå var rätt nära, så när jag visslade på dom flög dom iväg i galopp. Fegisarna... Är iallafall hemma nu och äter frulle, smoothie + vattenmelon. ♥

Funderade nästan på att baka idag (cuz i can:D) och just nu är det chokladdaim-muffinsarna som står först på listan. Vill göra dom som jag och Agnes gjorde. Har för mig att jag fått receptet, men vettefan vart det har tagit vägen. :( 


need to be more like me and less like you

Fundilerat länge nu på om jag inte borde sova. Och det borde jag. Så, nu gör jag det. Riiiiiight now. ZzzzzZZzz..


make some noise

Hemma igen efter en powerwalk på 50min. Nu blir det middag och därefter gymmet med Robin. Btw, någon som är sugen på en rape-dricka? I know i am... :o


it's so fluffy i'm gonna die

Blöh. Sov inte alls speciellt bra inatt. Vaknade flera gånger och hade mardrömmar. Tur man hade sällskap av fia iallafall. Vaknade runt elva och då drog vi till hästarna. Red ut barbacka till en super lång åker som vi släppte av dom på. Amir tyckte det var superkul och ba gasade iväg. Var bara att hålla i sig, haha!


my life is based on a true story

Började dagen med en powerwalk bort till hästarna. Tog 45min. Nu sitter jag och smaskar i mig frukost/lunch som består av en banansmoothie, yum. Vet inte vad resten av dagen har att bjuda på, men det lär jag väl märka. Vet iallafall att jag nån dag måste pallra mig till stan och fixa mitt kort som jag så fint lyckades bryta av på skolavslutningen. Lyckad chey.
            


-


somebody, come and take me away

Jiizes. När hästar sätter den tjuriga sidan till kan de verkligen bli.. tjuriga. Höll på över en timme med att försöka få in Gucci i transporten, och vi fick inte ens på honom. Lotus var iallafall en snäll pojke och fick åka hem. Gurkan åker hem nån annan dag. :)

Ridning av hästarna idag då. Lotus och Gucci fick sig ett pass på åkern, medans Amir och Groks fick komma ut. Vi red till en riktigt brant backe och lät dom busa lite uppför den. Kalas kul tyckte Amir. :D

                                      Min galna lilla charmknutte♥


helt okej start på dagen


there's a she wolf in my closet

Shit. Om jag räknat rätt så har det redan gått ca 3½ vecka av sommarlovet. Dagarna verkligen flyger förbi, men så här långt har det ju iallafall varit pure sweetness. Som jag skrev tidigare så skulle jag ta mig en powerwalk till hästarna, and i did. Tog ca 45min. Nu sitter jag i mörkret här i köket och lyssnar på bra musik. Fortfarande pigg eftersom jag sov så länge, men ska ändå försöka komma mig i säng på ett tag.


let's have some fun, this beat is sick

Precis laddat mobilen med lite skön musik, en av dom är den jag lagt upp här. Ikväll har jag iallafall träffat Robin och Jacce en stund och innan det var jag på gymmet. Nu ska jag ta mig en powerwalk till hästarna och ge dom kvällsfodret. so later alligators.


söndag

Godmorgon. Vaknade vid ett!? Måste vara rekord för det här sommarlovet. Aja, skönt att sova ut iallafall. Håller nu på käka frukost/lunch och ska snart byta om till bikini. Blir att dra och bada med hästarna idag. :)

                                                     Life is good


jag borde sovit för länge sedan

Shit vad jag är trött. Känns som jag bär upp 5kg på varje ögonlock just nu. Att ha sovit tre timmar natten innan och fortfarande vara vaken nu är inte hälsosamt, död. Iallafall så blev min dag inte alls som tänkt. Jag varken red någon av hästarna eller träffade Malin. Var bara förbi hos hästarna och fyllde vatten. Har istället tagit igen mig lite hemma och hängt med Sofia. Nu - köra in moppen i garaget, borsta gaddarna och krascha i sängen!!!


nionde juli tvåtusenelva

Om nom nom, sitter och smaskar i mig nudlar och har precis kommit hem från stan. Hade jätte trevligt igårkväll och deras lägenhet (Fia och Jakes) var helfin! Dock har man ju fått sig några timmars sömn för lite. Somnade runt kl6 på morgonen och vaknade typ kl9, blöh.

Vad som står på schemat idag då. Blir det inga ändrade planer så ska det bakas en massa med Malin och efter det hade jag tänkt att hästarna skulle få röra på sig.

                             Bjuder på lite bilder från igår. Min fina fia♥

                                       En liten inflyttningsdrink skulle jag vilja kalla det.



it's okey, i'm good, lets go

Judge:Tell me mr replay, were did he click you?

Replay Button:here[gestures entire body]*cries*

Judge: And how many times did you say he clicked you?

Replay Button: OVER 9000!!!!!!your honor....

Judge: And what do you have to say Mr.Arrow?

Arrow:Dude, i told you already i only clicked on her maybe 50 times.

Judge: Mr.Arrow you're going to internet prison for an intire year.

Arrow:Dammit! How am i supposed to do my job now?!

Me: Were the hell is my arrow?


drar och gör stan osäker

Skojar bara med rubriken mamma, ehe. Nämen det är iallafall stan som gäller ikväll. Ska äntligen få se Jake och Sofias lägenhet, sweet. Har duschat så ska försöka få håret torrt, sedan ska jag packa ner lite kläder i väskan osv. Men, vi hörs nog imorgon!


we can do this until we pass out

Cha cha bloggen. Gick upp runt elva och har hunnit käka frulle och tagit på mig ridkläder. Ska börja rulla mot Sofia nu så hästarna får komma ut och röra sig lite. Och vädret är ju älskvärt♥


a night you wont forget, are you ready for it




we bring the stars out

Varit på gymmet med Robin och har nu hunnit trycka i mig lite käk. Har inget att göra nu så funderar på en liten kvällstur med Gronken innan dom får kvällsfodret. Sounds sweet :)

                                               
Stekte ju lite tidigare idag...


bailando bailando amigo adios

Kom ur duschen för en stund sedan och har nu tagit på mig bikini och smörjt benen med brun utan sol. Tänkte lägga mig ute och steka lite. Har tidigare idag varit och badat hästarna med Sofia. Var riktigt skönt i vattnet och ni kan ju gissa hur underbart det var att sedan galoppera barbacka i badkläder (..och utan hjälm). Sweet♥

                                                
Bild från igårkväll


who's gonna bring me back to life

Klarblå himmel och sol♥ Kom hem för en liten stund sedan efter att ha varit och gett hästarna mat. Lotus låg och sov så sött, naaaw. Vankas iallafall bad med hästarna idag. Hoppas på att dom inte är några badkrukor. ;)


tre hästar i en smäll

Precis kommit hem efter en sjukaste trevlig kväll med Malin. Suttit nere vid vattnet och tryckt i oss massa melon + gurka med dipp, eller var det dipp med gurka?! Överflöd! Innan det var jag och red en massa pållar!

Amir - Började med att rida ut på en gräsväg, fortsatte sedan till åkern och lät honom jobba lite där. Var spänd till en början och hade tankarna på annat håll i traven, men efter att ha fått galoppera en stund blev han riktigt fin! Mjuk och följsam i kroppen och gjorde väldigt fina byten. Red ca 50min.

Lotus - Började med lite fight på gården, ville ju inte lämna kompisarna lillpysen.. Efter att ha blivit bjuden på några bockar fortsatte han snällt framåt och skötte sig jättebra. Red efter en väg och lät honom trava på sidan av. Blev även en kortare galopp. Red ca 55min.

Groks - Koncentrerade sig till en början på att leta efter läskigheter, men droppade det efter en stund och blev jättefin. Mjuk och fin i traven. Red samma väg som med Lotus. Blev mycket skritt. Red ca 55min.


tisdag

Hej. Lite sådär med uppdateringen kanske, men det är ju ändå sommarlov. Kom precis tillbaka hem till Sofia efter att ha varit och gett hästarna foder. Amir och Groks är som ett kärlekspar. Skämtar inte när jag säger att det var kärlek vid första ögonkastet!

Igår hände väl inget speciellt. Red Lotus på åkern och hans ägare Matilda var och fotade lite. Lillskrutten skötte sig bra. Filmade sedan Groks och Sofia när även dom var på åkern. Hoppade upp och red en stund jag med. Fina storskrutten! Och Amir fick sig en vilodag. :)


måndag

Godmorgon. Vaknade lite över elva och har nu käkat frukost. Är hos Sofia och vi ska snart pallra oss iväg till hästarna, ska bara byta om. Har fått fina bilder från Stöcke tävlingen, här är en av dom!


shake that bottle and make it pop

Dagen bjöd på utbyggnad av sommarhagen så nu går hästarna och käkar ännu mer gräs och blir ännu fläskigare, sommrigt! Drog efter det direkt hem igen, bytte om och hängde med Robin på gymmet. Nu sitter jag som en hungrig liten iller och väntar på mat. :o

                              
Amir ser ut som en liten räka bredvid Groks..


                                         
Lilla Lotus drunknar i allt gräs!


we gonna make it, you and i

Morning.Vaknade runt halv elva. Riktigt skönt när man nu kan sova lite längre då jag har ponnyn nära, istället för att behöva stiga upp tidigt och åka med mamma till stallet. Ska iallafall fixa frulle nu, sedan får jag se vart dagen för mig. 

                                  Lite bilder från när vi red hem till mig



i think we broke the law, again

Hemma igen efter en riktig hästdag! Har varit i Stöcke och tävlat. Tävlade två LC-klasser. Första klassen kom vi runt med 4fel i omhoppningen, ett stopp på en mur. Kändes jättefin på framhoppningen, men inne på banan blev han spänd och mot. Andra klassen hade jag bättre tryck, men han var fortfarande mot. Fick ett stopp på tredje hindret, muren igen... Tog om den, hoppade ett till efter och utgick sedan.

Efter tävlingen for vi tillbaka till stallet, duschade Amir, packade lite grejer och käkade en mumsig sallad. Sedan körde vi ut Amir till de andra hästarna i sommarhagen. Ganska så nöjd ponny!

Drog ut och red storhästarna i skogen med Sofia. Båda två skötte sig super. Kunde inte låta bli att le när jag satt där uppe på stora Groks. Fina hästen. :)

                                               Bild från i april


we're in this together


we gonna save the world tonight

Maaange kom igen nu. Låten blir fan aldrig dålig, haha! Gör iallafall ingenting just nu, om ni ville veta. Träffade Sofia och Jake en sväng ikväll, annars har det bara varit chill. Måste ladda batterierna inför morgondagen, inför Stöcke!

Kan väl inte påstå att jag har någon toppenkänsla, inget jävlar-anamma. Känns mer som att jag bara vill komma runt (med tanke på det usla resultatet i Vindeln) så... Ska iallafall försöka ställa upp för Amir så gott det går om jag känner att han blir spänd. Så ser väl hur det går, jeppjepp.


jag är så kort, når knappt ner till golvet

Gissa vad jag äter?...vattenmelon! Suprise suprise. Kom iallafall hem från stallet för en stund sedan. Amir fick komma ut i skogen ca 40min, alla gångarter, men rätt lugnt. Skötte sig bra och var inte speciellt fjantig för nåt. Hann precis tillbaka in i stallet igen innan skitvädret kom. Jäkla regn och åska, huvva. :(


i'm the team captain and i choose you

Borde sova. Åker med pappa in till stallet imorgon så det blir att gå upp vid sju. Men jao. Drog ju på gymmet med Robin tidigare ikväll och det gick fint, skippade att köra armarna så mycket eftersom dom är.. rätt paja, typ. Träffade därefter Malin en stund och snackade lite innan jag fortsatte till Sofia och hängde där. Men nu är jag hemma och ska sova! Goodnight sweetiepies.

                       Lilla Nasse som somnade med leksaken i munnen, naaaw.♥


RSS 2.0