fredag

Asså skön fredag såhär långt. Började vid tio och tog bilen till skolan. Slutade lite över elva och åkte då direkt vidare till stallet tillsammans med Carro och Agnes. Vi red ut på Amir, Iza och Lucky och alla var så duktiga, speciellt när Carro skulle showa lite, haha. ;)
 
Varit förbi på Jula och handlat lite grejer åt pappa, mellanlandade på Haga vid halv tre och slängde i mig en macka, hungrig som en varg var jag. Drog vidare till Hörnefors, handlade och for hem. Blir middag på ett tag, sedan dusch och fixa sig inför utgång på femman!

29 november - KÖRKORT

När jag vaknade idag tänkte jag att det antingen kunde bli en kunglig dag eller en riktigt rutten. Berodde ju liksom på hur uppkörningen skulle gå. Körde upp vid tio och det gick fint, så nu har jag körkortet. Sweet!
 
Drog och lunchade med pappa på stan efteråt, sedan lämnade jag av honom på jobbet och åkte vidare till stallet. Skrittade ut 40min och gjorde iordning, sedan rullade jag iväg igen för att träffa Malin. Nu är jag hemma, nyss käkat middag och tänkte antingen dra ut på en pw snart, eller gymmet. Hade ju en träningsbreak sista tiden innan körkortet, men nu är det bara köra igång igen.

28 november - i'll never give up a fight

Dagen började med bageri och det bakades både bullar och bröd. Mellanlandade hemma kanske 10min och sedan drog jag vidare till stallet. Blev en ridtur på 40min, en kall sådan. Endast skritt. När jag var klar i stallet åkte jag med pappa hem.
 
Har ikväll hängt med Sofia, sett film och babblat på om allt möjligt. Ska snart försöka dra mig mot sängen innan klockan hinner flyga iväg alltför mycket.

tisdag

Go'kväll peepz. Sitter hemma och tar det jäkligt lugnt. Var i bageriet på skolan idag och bakade bröd, sedan blev det att dra vidare till stallet runt ett. Red ut barbacka och Amir kändes väldigt pigg och vaken, även lite tittig. Lät honom trava och galoppera några kortare sträckor och han höll sig faktiskt rätt lugn i galoppen. Blev lite busig bara när jag gjorde byten.   
 
Hade körlektion vid tre så drog dit direkt efter stallet. Gick bra och nu är jag som sagt hemma och ska fortsätta chilla tüngast... jao.
 
Bjuder på en suddig printbild från en regnig LA.

26 nov - New week

Full rulle hela dagen. Haft två körningar idag och första var vid sju på morgonen. Drog sedan till skolan, hann chilla ett tag innan det blev att köra igång i bageriet vid tolv. Bakade två chokladtårtor, en fick följa med till Johanna som fyller 18 idag, congratz igen.♥ 
 
Mamma hjälpte mig att ta stallet idag och fixa hos ponnyn så efter min andra körning som var vid tre drog jag direkt hem. Följde med mamma och handlade, åt middag och sedan blev det att rulla iväg igen för att fira Johanna. yep, nighty.
 

25 nov - i'm high on this feeling

Helu. Sitter med teorihäften och böcker omkring mig och har gjort det några timmar. Precis fått mig en middagspaus, men nu blir det att köra igång igen.
 
Var i stallet på förmiddagen och idag blev det ett pass på banan, känns som jag ridit i skogen flera veckor. Satte iaf upp två låga räcken och red sedan fram lite snabbt i alla gångarter. Var ganska lerigt så ville inte att Amir skulle behöva gå i det så länge. Hoppade iallafall några språng på låg höjd och Amir kändes bara glad och framåt.

it's do or die, put it overtime

Vilken jäkla kväll det var på femman igår. Hade riktigt kul med brudarna och hann med allt från att flippa omkring på dansgolvet, göra världens fall bakåt tillsammans med Josse och fick mig även en öldusch.
 
Började iaf dagen med att trycka i mig en kebabrulle, sedan bar det av till stallet för en ridtur i skogen på 40min. Var i nå backar och lät Amir galoppera på, pigg och glad ponny. Resten av dagen ser ut att bli chill och fylld med teoriplugg. der u hav it /dolan pls

Fredag

Friday betchez! Sitter hemma och tänkte köra igång med teorin nu som nog kommer hålla på några timmar framåt. Har även lovat pappa att städa så får väl ta ett varv i huset... Mia rider idag så jag blir hemma tills ikväll då det sedan blir utgång med brudsen. Yeah buddy, där har ni min dag!

i like it this way, that way

Tjallå. Är hos mamma och slöar framför Project Runway. Hade en lektion, egentligen tre, men det blev som det blev. For iallafall iväg till stallet direkt efter plugget och red ut i skogen 50min. Tränade mycket tempoväxlingar och samlingar i galoppen vilket han tyckte var jobbigt. Så det är något vi kommer träna på mycket i vinter, få honom starkare så han orkar korta ihop sig.
 
Ska kolla lite teori nu och chilla vidare tills papi hämtar mig. Adios!

21 nov - bumpy ride

Började dagen med konditori i skolan, fixade klart mina praliner och hann även göra chokladbollar + rockyroad. Drog till stallet efteråt och red ett ordentligt pass ute i skogen nu när det äntligen blivit mjukare underlag. Höll mig på rundbanan och tränade mycket samlingar, byten, tempoväxlingar. Han blev pigg i galoppen, men kändes stundvis väldigt trevlig.
 
Tänkte köra på med lite teori nu. Det är mycket nu och jag känner stressen även i dom lugnaste stunderna, men det är väl bara att go hard or go home.

20 november - you're halfway there

Helu. Kom nyss hem från skolan. Varit i kondis och tillverkat praliner tillsammans med Agnes. Ska på en stund röra mig mot körskolan och köra till fyra ungefär. Därefter blir det stallet, men jag får se hur det blir med ridningen.
 
Träningen kommer läggas åt sidan den här veckan, vilket känns tråkigt, men jag måste köra på stenhårt med teorin så jag börjar känna mig säker på den. oh well :l

19 nov - we're gonna run the world tonight

Eyo. Började vid tolv idag och kickade igång dagen med projektarbetet. Drog från skolan runt halv tre och rullade då direkt till körskolan. Sedan hem, chilla och käka middag.
 
Fick ridhjälp av Mia, men var förbi i stallet för ett tag sedan och pussade på ponnyn lite. Nu sitter jag hemma och spånar lite på ponnyhopps julshowsnummer som jag är ansvarig för, blir nog kunglizh.
 
Bild från förra årets julshow.
 

Söndag, 18 november

Helu. Snart ny vecka igen. Har inte gjort jätte mycket idag. Gick upp runt elva, käkade frulle och rullade sedan till stallet. I stallet fick det bli en pysseldag med ponnyn. Putsade och friserade honom.
 
Drog iväg och handlade lite allt möjligt med mamma efteråt, sedan blev det hem igen. Har sovit en stund och nu sitter jag och käkar godis, tänkte försöka orka fortsätta med teorin, blerkh. 
 
Bjuder på en festlig bild från Halloween, woop woop!

there will be no white flag above my door

Har suttit med körteorin och pluggat i timmar, fler lär det bli. Cyklade iväg till stallet och red ut i skogen. Amir var lite seg till en början och verkade mest på fundera på när vi skulle vända hem. Men efter en stund kom han igång. Underlaget är ju inte det bästa just nu, men en sträcka där det ändå funkade fick han trava på en bit och då kändes han helfin.
 
Kvällen ser ut att bli väldigt lugn och stillsam, får dra några avsnitt av Hollywoodfruar.

lördag

Go'dag! Sitter hemma och ser Svenska Hollywoodfruar, alltid lika underhållande. Gårkvällen var för mig kung. Började med förkrök hos mig och sedan rullade vi vidare till femman där det blev att dansa ass'et av sig, funtimes!
 
Ska försöka börja röra mig mot stallet på en stund, sedan när jag är klar där måste jag hem och ta tag i körteorin, stressad...
 
Just det förresten, la ju ut en bild igår och tänkte skämta lite med folket att jag blivit blond och klippt av mig håret. Vissa gick på det, andra förstod att det var Joss hår. Nu har ju inte jag några tankar på färga håret nån annan färg, Men, skulle jag passa som blondin?

Fredag

Halu! Nu har vi äntligen fixat datorn till lägenheten så nu kan jag uppdatera härifrån också. Blogg.se appen är ju nästan för dryg för att orkas med så den används inte speciellt ofta.
 
Har iallafall nyss kommit hem från stallet. Red ut i skogen 45min och Amir kändes glad och framåt. Synd bara att underlaget ska vara kasst. Blir iaf troligtvis hippo i helgen, skönt det. Ska snart ta och hoppa i duschen, väntas utgång med brudsen ikväll, woopa!

15 nov - Jag går bredvid, men halkar efter

Har precis ätit en riktigt god middag med pappsen,kvällens mat har ni på bilden nedan. Innan det så var vi ute och övningskörde i ungefär två timmar, och innan det var jag på körskolan och övningskörde.
 
Ponnyn har fått vila idag så efter skolan gick jag direkt hem till mamma och chillade där en stund. Nu sitter jag i sängen med matkoma och tänkte försöka plugga lite. Kommer nog inte hinna träna idag, men får ta igen det sen.

"Det är ändå du som väljer vem du är, så var noga med ditt val.."

Dressyrträningen i söndags gick riktigt bra. Amir kändes trevlig och jag fick lite saker att tänka på, egentligen inget nytt, men bra att få lite nya tips. Början av veckan har väl rullat på som vanligt med bageri på skolan, några pass på IKSU och såklart pyssel med pållen.

Är ute i huset med pappa, nyss varit ute på en pw och tänkte köra igång med plugg nu. Den dåliga uppdateringen beror på att jag varit i stan hos mamma där jag inte har dator, och ja, för er som vill ha lite klarhet så har mina päron gått skilda vägar.


Söndag

God morgon. Ännu en helg har flygit förbi. Jag sitter nu i ridkläder och ska snart börja rulla mot stallet. Ska rida dressyr på hippo runt halv tolv. Blir nog att stanna kvar i lägenheten i stan efteråt så ser väl hur det blir med uppdateringen, annars får ni hare så kung så länge.

"the dreams we have, the love we share, this is what we're waiting for..."

Började dagen med att dra iväg till stallet på förmiddagen. Red ut i skogen, men höll mig mest på rundbanan där underlaget var som bäst. Lät Amir jogga på några varv där utan avbrott och i början var han mest nyfiken på annat och lite stel i sidorna, mest vänster, så jag nötte på och ställde honom höger, vänster. De sista varven kändes han riktigt fin, mjuk i sidorna och avslappnad.
 
Känns bra inför imorgon då vi ska in till hippo och rida för en dressyrtränare. Men nu ska jag pallra mig till köket och baka bröd, pappa som hade hittat nåt recept. Well, bye.
 

Tre år tillsammans med Amir

Igår var det min och Amirs 3årsdag! Fick honom den 8 november 2009 och fyfasen vad vi hittade rätt. Han är helt perfekt i mina ögon, helt perfekt för mig, alla dar i veckan. Vi har hunnit med mycket kul och jag hoppas det fortsätter så länge till.
 
Annars då. Helg igen och snabbt kom den. Hade en lektion idag och sedan blev det stallet. Skrittade ut 40min med två andra brudar från stallet. Nu är jag hemma och kommer ha en väldigt lugn och händelselös kväll. Kanske hurtar till mig och går ut en sväng, men det märker jag ju.
 

7 nov - Bättre dagar är vår destination

Cha. Början av denna dag kändes ärligt talat bara tung, kvicksanden. Tur jag hade Agnes vid min sida som gjorde förmiddagen i bageriet bättre. Drog till stallet och red ut med Natasha i skogen, skritt 40min. Amir kändes bara trevlig.
 
Mellanlandade på stan och köpte nå smink innan jag rullade vidare till Iksu. Körde ett pass Bodycombat som känns dyng jäkla bra i ryggen nu. Lyckades även sträcka båda baksida lår, sköning.
 
Nu är jag hemma och har käkat en god middag. Tänkte ta mig i kragen och köra på med teorin. Imorgon väntar jobb med Sofia så det blir tidig morgon. pz
 
Min fina♥

6 november - Äntligen en dator

Sämst uppdatering pga att jag befunnit mig i stan på senaste. Nu är jag iaf hemma i bushen och har tillgång till datorn, my love♥.
 
Har nyss kommit hem från gymmet efter att ha kört styrka och kondis. Kvar att göra idag är att äta en god middag, plugga körteori och chilla tüngast. Haft heldag i bageriet och där tillverkades det godis och wienerbröd för fulla muggar.
 
Var på Halloweenfest #3 i lördags med Sofia och Lina m.fl. och kalasade loss, helcrazy. Även i onsdags när jag och brudarna rockade Lokal så ägde kvällen. Bjuder på en bild från lördags.

Bleeeh


3 november, lördagmorgon

Helu.. Var och hängde med Malin och Josse igår och vi var lite överallt så vid tre kom jag mig i säng. Uppskattade då inte att mamma väckte mig lite efter åtta idag, bleh.
 
Håller på käka frulle nu och sedan blir det att rulla till stan. Mina planer för dagen är stallet på förmiddagen och sedan väntar halloweenfest, oppaa!

bad update

 
Cha, sorry för dålig uppdatering på senaste. Hade iallafall riktigt kul med kompisarna på lokal i fredags. Sov hos brorsan och sedan tillbringade jag hela dagen i stan.
 
Nu sitter jag hemma i soffan, ser nån film på fyran och käkar dillchips, tycker inte ens om dillchips. Men sov iallafall hos Sofia inatt. Var i stallet på förmiddagen och red ut i skogen ca 50min. Amir var seg till en början, piggnade sedan till i galoppen och låg på ganska mycket första varvet på rundbanan, sedan lugnade han ner sig och blev ganska trevlig.
 
Hittade en pepparkaksgubbe när jag var ute och red idag, nawi:))

RSS 2.0