- Steget före

Drog ut till pappa igår. Blev bara lugnt med tv-tittande och sedan en tidig kväll på det. Vaknade före nio imorse och drog ut på en pw före frullen. Känner dock fortfarande av förkylningen i halsen så det blir ledigt från gym resten av veckan. Måste bli helt frisk och vill inte dra på mig nå feber, har för mycket planerat den här veckan.
 
Idag är det i alla fall tänkt att Royye ska åka hem. Har även planerat in en sväng på stan tillsammans med Malin & Mango. kingking
 

”Bra träning är den som blir av”

Kickade igång dagen med en pw innan frullen. Nu har jag käk i magen och tänkte på ett tag röra mig mot gymmet. Hoppas på att förkylningen hunnit dra från kroppen helt bara. Blir sedan stallet och därefter får jag se om jag sticker ut till pappa. l8rrr

- I got it like DAT

Vaknade lite före nio imorse och gick ut på en lugn promenad före frukosten. Har tagit det lugnt efter helgen pga att jag kände av en förkylning, men det verkar ha lugnat sig nu så eventuellt gymmet imorgon!
 
Fick även ett samtal från chefen på Café Kakmonstret som ville att jag skulle komma in och snacka lite med henne där vid lunchtid. Mötet gick bra och jaaa.. Börjar nya jobbet på måndag! Känns så jäkla bra just nu och att jag ska få jobba som konditor gör det hela ännu bättre. woop woop, flow!
 
Så ja, efter en bra start på dagen blev det hem igen, käka lunch och sedan där vid två kom Laila och hämtade upp mig. Vi åkte ut till hennes stall och så red jag Harry på banan. Det var som natt & dag sen sist jag var där och red honom. Mycket mer på alerten nu och kändes riktigt trevlig.

Måndag

Godmorgon. Vaknade vid halv tio imorse. Kände redan igårkväll hur en förkylning började gro i halsen och det är samma sak nu. Käkade frulle och funderade på om jag skulle sticka iväg till gymmet ändå, men får nog ta en vilodag i alla fall..
 
Ska till stallet lite senare. Royye ska besiktas och sedan får jag se om det blir någon ridning eller inte. Ska krypa ner i sängen nu igen och sura lite.

- Lagt kort ligger

Har haft en bra helg! I fredags blev det mest hemmapyssel under dagen då det skulle fixas tårtor och minicupcakes till ett dop som var igår. Riktigt kul att få göra lite tårtor igen, paret såg då nöjda ut när de hämtade allt.. På kvällen var det utgång som gällde. Hade en bra kväll och hade turen att vakna upp och må gött dagen efter.
 
På lördagen ringde larmet 9.20. Hoppade ur sängen och slängde på mig nå kläder innan jag cyklade till Budo&fitness där det var öppet hus och 20% i hela butiken. Köpte två burkar proteinpulver + 6 Celsius, sedan fick jag en goodiebag värd 650 spänn. Bra grejer.
 
Så igårkväll så rullade jag och några bruderz iväg till Vindeln för en härlig kväll hos Agnes. Käkade middag tillsammans, sedan blev det film, snask och snack i soffan resten av kvällen. Var tillbaka i stan runt halv tre kanske, och då blev det stallet. Resten av dagen har varit chill.
 

- Take A Break

Drog hemifrån pappa där runt halv ett och rullade in till stan. Fixade stallet och rullade sedan hem till mamma för att käka lunch. Fortsatte därefter till Maxi för att handla lite då jag ska fixa doptårtor + cupcakes imorgon. Mellanlandade hos Malin på jobbet en stund, drack en kaffe och snackade skit, sedan blev det hemåt igen.
 
Kan ju förresten skriva ut det senaste just nu.. Har bestämt mig för att ta en paus med hästarna. Egentligen skulle Royye bara besiktas och gick han igenom skulle jag köpa honom, men under veckorna jag hade honom började jag känna att mitt hästintresse inte är lika starkt som förut, även fast jag knappt ville inse det. Det skulle inte vara rättvist mot honom att köpa honom och sedan bara göra ett halvdant jobb. För Royye är riktigt fin och han kommer bara bli finare, men jag kan inte ta honom hur fin han än är. Det är ju hela grejen jag måste ha intresse för, och just nu är det inte så. Kommer inte sluta helt, vill bara ta en paus och vänta med att skaffa något nytt igen.
 
                              Så nu är denna vackra skapelse ute på annons!
 
 
 

Torsdag

God morgon. Vaknade först vid 05.30 och kunde inte somna om. Var vaken ca 1,5h sen somnade jag igen och vaknade 10.20. 

Har nyss fått i mig frullen och ska på ett tag dra till gymmet. Bjuder på en bild från igår, snygg gymoutfit jao.



22 okt - Tack för kaffet liksom

Gick upp vid nio idag. Käkade gröt till frulle och hällde i mig lite energi, sedan drog jag till gymmet för att köra ben. Kändes bra tills jag kom till benpressen där någon hade lämnat alla de fetaste vikterna kvar på maskinen. Var bara att börja lasta av för så tungt hade ju inte jag tänkt köra. Efter att ha burit iväg några av de tyngsta vikterna kände jag hur vänster sida av ryggen högg till. Inte as skönt, men körde klart passet iaf. Bara irriterande hur vissa bara är för bekväma för att bära bort sina vikter, respektlöst. Alla på gymmet är inte Arnold Schwarzenegger..
 
Skitsamma. Har i alla fall hällt i mig en protteshake och tänkte nu fixa någon lunch innan stallet. Tror nog att jag drar ut till pappa senare. Mjees. Bjuder på en bild från imorse. ciao
 

- Måndag

Gick upp där runt nio imorse och drog ut på en pw. Käkade frulle när jag kom in igen och fortsatte sedan vidare till gymmet. Rullade till stallet vid ett och idag kände jag för en barbackatur på Royye.
 
Bad mamma hjälpa mig upp ute på gården. Royye är ganska känslig/nervig när det kommer till att vara uppe vid ryggen/rumpan på honom och greja. Man får som alltid tänka på att vara lite extra mjuk och försiktig när man ska upp på honom. I alla fall så skulle mamma kasta upp mig på honom så jag först hamnade på mage. När jag skulle få över benet råkade jag toucha liite över rumpan så han blev rädd och for undan. Gjorde ingen grej av det, utan tog honom bara till pallen där jag kunde slänga över benet direkt samtidigt som mamma stod framme vid huvudet på honom.
 
Gick bara fint, vilket även resten av ridturen gjorde. Skrittade runt slingan och jobbade honom. Från början var han ganska trippig och ville helst få gasa på lite, men efter en stund vände det och jag fick nästan hålla upp nosen på honom när han började slappna av och skritta på lugnt. Riktigt fin.
 
 

- Million Dollar

Var i stallet mitt på dagen och fixade iordning. Red Royye på banan och idag var han dyr igen. Red lite i alla gångarter och checkade av att han lyssnade. Han gjorde fina byten utan att sparka och kändes väldigt trevlig.
 
Stod tre låga hinder ute på banan så kände för att skutta lite. Började med att travhoppa några gånger på ett räcke för att han skulle hänga med på vad som var på gång. Hoppade sedan i galopp och han skötte sig riktigt bra. Han blev fort kaxig och ville köra full fräs, men när jag hade honom på plats kändes det super.
 
                                                   Million Dollar Baby
 

- 20 Oktober

Igår blev det bara lugnt. Var i stallet mitt på dagen och red ut i skogen. Red i nya sadeln mamma köpt av en som heter Lamia. Lamia hade specialbeställt den så den var gjord för henne, och den passar riktigt bra även för mig då vi nog är ungefär samma längd. Eftersom jag inte har världens längsta ben, duuuuh, så brukar inte mina knän nå fram till stöden på sadeln så igår var det liksom "Aha, så det är så det ska kännas.."
 
Så jag är riktigt nöjd med sadeln. Var dock inte nöjd med Royye som var bra billig där ett tag. Höll mig på rundbanan och red några galoppintervaller på ena långsidan. Från början var det bara bråk. Han ville inte ta rätt galopp, sparkade, blev rädd för allt och inget, taktade, fattade galopp själv från skritt and so on. Längde tyglarna och skrittade en stund, sedan började jag om igen och det blev bättre iaf.
 
Resten av dagen hände inte mycket. Köpte lite smågodis och låg i soffan framför tvn. Idag gick jag upp vid halv tio och gick ut på en pw. Blev en sen frukost och snart blir det att rulla mot stallet. ciao
 

- we just getting started

Igår gick jag upp lite före åtta. Drog på gymmet och sedan blev det hem en stund innan jag fortsatte till banken för att fixa sparkonto. Handlade åt mormor, därefter stack jag iväg till stallet och fixade fodret och tog in Royye. Rullade vidare till Intersport för att kolla lite bara, sedan fortsatte jag till Malins jobb och hängde där ett tag.
 
På kvällen blev det en spontan löptur med bättre tid än vanligt trots att jag inte sprungit på några veckor nu. Kungerz. Därefter blev det dusch, förkrök på Haga med en Celsius i handen och en nykter utgång. Hade riktigt trevligt och träffade härligt folk.
 
Nu har jag precis käkat frulle och ska väl chilla tills vidare. Stallet sen iaf!
 

Torsdag

Gick upp vid åtta imorse. Drack en Celsius och käkade en halv banan sen drog jag på gymmet. Vissa pallar att träna på tom mage, men det gör dock inte jag. Minns när jag höll till på IKSU och fick blodsockerfall inne på gymmet och började må illa som fasen så det bara var att släppa vikterna och kuta till toan. Den upplevelsen skippar jag gärna framöver, haha.
 
Men passet gick i alla fall fint och nu har jag fått en redig frulle i magen. Laddat upp för en heldag på Maxi då jag jobbar 11-20 idag. Måste gå och göra mig iordning nu så hare hej.

- Schleten

Mobilen ringde 06.30 imorse och jag fattade nada. Larmet skulle ju väcka mig vid nio. Men det var Maxi som ringde och behövde hjälp i bageriet så jag hoppade ur sängen och skyndade mig iväg. Jobbade 7-16 och kände mig slö efter jobbet, men grabbade tag i en Celsius påväg ut från affären och hällde i mig den när jag rullade mot stallet.
 
Red Royye i skogen som var väldigt på alerten så jag lät honom trava på och gjorde några fattningar bara för att hålla honom aktiverad. Efter stallet blev det hem, sleva i mig middag och därefter dra på gymmet. Var ju inte taggad då jag var trött som ett fån, men jag gjorde det iaf. Yay me.. Nu blir det sängen, nattiii.

- handen i fickan fast jag bryr mig

Gick upp vid nio och käkade frulle. Drog till gymmet och sedan hem en sväng igen innan jag fortsatte till stallet. Red ut i skogen och tränade mycket tempoväxlingar i skritt och trav. Royye vill gärna börja takta ibland när jag börjar jobba honom i skritten och kortar tyglarna, så väntade varje gång med att börja trava igen tills han skrittade lugnt en bit. Med tempoväxlingarna kunde jag också passa på att träna på att ha honom i en samlad trav. Hade Royye fått välja hade han gärna speedat på lika snabbt som travhästarna, men mot slutet blev han faktiskt mer tillbaka och kunde lugna sig lite. Red 50min, lugn tur.
 
Nu ikväll har jag varit hem till Ronja och fått håret genomklippt, toppat och klippt upp lite mer framtill, så nu är det fresh as phuck.
 
 
                                                                      ♥

- all i see is dollar$ign$

Bra start på veckan, haft en fin dag. Gick upp vid nio, käkade frulle och drog iväg på gymmet. Sedan när det var gjort så blev det hem en sväng, därefter rulla till Volvo för att lämna bilen hos pappa som var snäll och fixade på vinterdäcken.
 
Blev att luncha på Café Kakmonstret tillsammans med Carro och Bea. Käkade en kycklingssallad och tog igen lite snack, sedan blev det stallet för att fixa klart där och ge Royye mat. När jag var klar i stallet stack jag upp till Ålidhem en sväng för att hälsa på Malin på jobbet. Hann hänga där ett tag innan jag skulle rulla tillbaka till Volvo för att hämta bilen som var klar.
 
Nu är jag hemma igen. Har avrundat dagen med en pw och en senare middag. Sängen är inte så långt bort känner jag så säger god natt nu!
 

- lördag & söndag

Igår gjorde jag väl inte så mycket på dagen. Var ut på en promenad och red Royye på banan. På kvällen blev det partaj hos Jonte, vilket var trevligt, men väldigt snurrigt så det fick jag ta igen med huvudvärk idag. Tog det lugnt idag på förmiddagen och sedan drog jag till stallet för att rida ut tillsammans med Anna. Gick bara fint.
 
Tänkte krypa ner i sängen redan nu. Har ändå inget vettigt för mig och gympasset tänkte jag få gjort på morgonen. Så god natt!
 

Fredag

Åkte med pappa in till stan idag då han började jobbet vid nio. Drog direkt till stallet och red ut i skogen 40min skritt med Royye. Blev ett svettigt pass för oss båda igår så då fick det bli lugnare idag.
 
När stallet var gjort drog jag hem till Haga en sväng. Hällde i mig en Celsius och fortsatte sedan till gymmet. Biceps och även magen fick jobba lite. Efter gymmet har det inte hänt så mycket. Var in på Budo&Fitness en sväng och fick med mig några proteinbars hem. Nu sitter jag här och inväntar pappa. Känns inte som att det kommer hända så mycket i staden ikväll så då får det bli film och chill hos paps. Trevlig helg folket!
 

- Börjar dagen med Tabata

Gick upp vid åtta imorse. Tog på mig träningskläderna och drog på gymmet för att testa Tabata intervaller för första gången. Jobbigt var det, men både ett snabbt och effektivt träningssätt. Nu är frullen i magen och jag ska bege mig till stallet innan nästa pass på gymmet ska köras. Ciao



i find a way to block it, i go la la la la la

Igår när jag var klar i stallet så blev det att följa med Laila till hennes treåring Harry för att rida lite. Han skötte sig bara bra och fick inte för sig att göra några luftkonster. Har allt sett vad han kan lyckas med då han tidigare stod på teg och flög runt som en studsboll i hagen. Söt är han i alla fall.
 
På kvällen hängde jag hos Malin ett tag och tog igen lite snack med hon och Agnes. Trevligt var det och sedan slocknade jag direkt jag var hemma igen. Vaknade vid nio imorse, har varit på gymmet och nu ska jag till stallet. Därefter väntar tandläkaren..blöh:(
 

- Film från dagens ridpass


Måndag

Igår blev det häng med några sköna vänner. Vaknade upp runt halv tio idag. Käkade frulle och drog till gymmet. Nu sitter jag här hemma och försöker planera ihop resten av dagen. Stallet ska i alla fall göras och Royye ska nog få sig ett pass på banan. Slänger väl kanske upp ett inlägg senare, ciao.

- Helgen

Fredagkväll blev det utgång och hade en riktigt trevlig kväll. På lördagen, alltså igår då, så blev det att fira brorsan. Men först där vid tolv var jag i stallet och såg till så att Royye fick nya dojor på sig. Därefter blev det hem igen, fika med familjen och sedan middag på Eurasia där det vankades buffé. Gott trodde jag att det skulle bli, länge sedan jag åt kinamat, men matlusten försvann dock på två sek när brorsan just hade satt sig ner och kände att han mådde illa. Började såklart själv inbilla mig att jag mådde illa så det var svårt att njuta av någon mat..
 
När middagen var gjord åkte jag ut med pappa och brorsan till Norrbyn och såg film resten av kvällen. Idag började jag morgonen med att se klart Project X och sedan skjutsade pappa in mig till stallet. Red ut på en pigg och sprallig Royye. Lät honom jogga på och från början låg han på ganska mycket, men mot slutet när han började slappna av kändes han riktigt trevlig.
 
Bjuder på en bild från i fredags, förfesten hos Bea.
 
 

- Fredag fö'fan

Hunnit med mycket idag. Vaknade där vid åtta och gick upp för att käka frulle. När gröten, skinkmackan och celsiusen var i magen blev det att bege sig till gymmet. Fick till ett rätt bra pattepass och sedan blev det hem en sväng för att byta till ridkläder. Mellanlandade på Budo&Fitness för att köpa lite grejer, därefter drog jag vidare till stallet för att rida Royye i skogen. Lät honom galoppera på ganska mycket vilket han verkade uppskatta. Rumpan var vissa sträckor mer i luften än på marken och en gång kände jag till och med hans svans svischa över hjälmen, haha!
 
När jag var klar i stallet rullade jag till Maxi. Gick in på strömpilen och köpte present åt bror som fyller år imorgon, sedan gick jag även en sväng på affären och köpte nå ingredienser till snickerskakorna som jag bakade när jag var hemma igen.
 
Nu sitter jag nyduschad och ska väl börja dra på mig nå smink. Förfesten blir hos Bea och Kevvan och sedan vankas Love&Lust nere på Five. Kingerz!

Onsdag & Torsdag

Igår höll jag till ute hos pappa. Royye vilade så mamma var snäll och fixade stallet. Jag gjorde ett försök till att baka bröd, vilket gick sådär.. Jag bör kanske hålla mig till konditorgrejerna och inte leka bagare, haha. Drog iaf en sväng på gymmet också och på kvällen blev det en sväng på O'learys med Josse och Marielle för lite häng.
 
Vaknade vid nio imorse. Låg och såg en dokumentär och drog sedan in till stan för att fara på Gammliagymmet. Därefter blev det stallet för att rida Royye 50min i skogen. Han var pigg och glad och kändes riktigt trevlig när han hade fått trava en stund.
 
Resten av dagen har varit chill och nu blir det tv-tittande. Mycket att göra imorgon så det får bli en tidig kväll. goodnight peeps
 
 

Måndag & Tisdag

Igår började jag dagen med ett gympass. Drog sedan till stallet för att rida Royye på banan för Sofia. Han kändes trevlig och fick ta några språng på slutet av passet och han hade riktigt bra bjudning så det var kul. Resten av dagen blev ganska lugn och avrundades med en kvällspromenix.
 
Även denna dag började med ett gympass. Körde Armar och mage, sedan blev det hem en sväng för att käka lite och därefter dra på stan en snabbis för att köpa några proteinbars. Rullade vidare till stallet och red ut på Royye lite lugnt i skogen. När jag var klar i stallet åkte jag hem till pappa. Stannade till på affären och handlade lite, bland annat fläskfilén som fick bli middag.
 
Resten av kvällen kommer bli lugn, chillandes i sängen med nostalgiska barnfilmer. Hunnit se både Bamse och Tummelisa så nu ska jag leta reda på nåt nytt att se. go'kväll 
 

RSS 2.0