Senaste








- play me another song

God morgon. Har precis varit och klätt på mig några lager kläder och ska väl snart lägga lite smink på facet. Jobbar ju 12-16 på cafét idag. Kommer nog gå ganska snabbt. Min förkylning sitter just nu i halsen och näsan. Har kommit in i nys-stadiet, men förhoppningsvis går det åt rätt håll. Hoppas ni får en fin dag folket.
 

- Kungligt

Igår körde jag en drop-in på Red Dragon och gjorde en krona. Ett A för Amir.
 
Annars igår blev det att jobba till 18. Sedan bio med Sofia. Vi såg skräckisen Paranormal Activity som sög. Tror vi skrattade mer än vad vi vart rädda. Då kan jag även tillägga att jag fruktar skräckfilmer. Även idag har det jobbats och samma sak väntar imorgon. Fortfarande sjuk, men försöker ta det lugnt så jag blir frisk nån frikkin' gång.

- when you need to find a way to breathe

Ingen asrolig blogg atm, men ibland händer inte så mycket i livet. Det senaste är väl att jag blivit sjuk. Bara någon släng av feber och den är väl skitsamma, men det är drygkrasselhostan som är ivägen. Så idag har jag varit hemma. Mest sovit och hunnit drömma miljarders drömmar.
Dagarna som hunnit dra förbi har mest bestått av jobb. Var på bio med Carro och Josefin för att se Hundraåringen. Sevärd komedi. Men nu ska jag krypa ner i sängen igen. nighty

- låt oss göra det oändligt

Har haft en bra helg. Fredagen blev lugn eftersom tidig morgon väntade på lördagen. Så igår var det inspirationsmässa på umestan tillsammans med Bea och det gick bara fint. Var hemma runt fem och då blev det direkt att hoppa i duschen, sedan kom Agnes och Josse för lite förande hos mig. Drog ut på TC, inte mitt favoritplace när det kommer till utgång, men träffade en fin och hade en väldigt trevlig kväll. 

Vaknade upp lite före nio imorse och där på förmiddagen kom Sofia och plockade upp mig. Blev en lunch på stan och lite shopping. Nya skor, en tröja, träningslinne, ett skärp och bus-spray fick hänka med hem. Åkte ut till pappa vid fyra och sedan har det mest varit sängen. godnatt.





- Prestera

Inte mycket bloggande senaste dagarna, men tankarna är på annat håll. Mycket planering och fix på jobbet just nu. På lördag gäller det då jag och Bea ska stå på Inspirationsmässan och visa upp vårat fina café. Imorgon blir det även att komma in några timmar tidigare för att fixa alla tårtbeställningar. 10 specialtårtor. Nu ska jag släpa ass'et till gymmet. ciao

- Beam me Up

Jobbat 8-14 idag och tiden bara flög iväg. Tog bussen hem och skyndade mig in i värmen. Snuskigt kallt ute. But hey, nu kom vintern.. Har varit på gymmet och fick till ett rätt bra pass. Käkade middag och solade solarium. - Nej pappa, jag skojar bara, skulle aldrig..hä.
 
Nu inväntar jag PH & efter det några timmars sömn. 8-18 på jobbet imorgon. natti!

- Go Loud

Den här helgen har bjudit på mycket roligheter. I fredags blev det filmtittande och sleepover hos Malin & Måns. Igår blev det ett benpass på gymmet och sedan inflyttningsfest hos fina Olivia och hennes pojke. Vaknade upp och mådde vackert idag. Har varit in en sväng på hippo för att rida Harry i ridhuset. Han skötte sig jättebra och fick ta några små språng. Hoppade både oxer och grind!
 
Nu ikväll blev det faktiskt att ligga i ett varmt bad med tända ljus. Väldigt sällan jag badar, men det är ju härligt bara man får någon ro att ligga kvar en stund.

- tänker aldrig komma ner

Har väl inte hänt så mycket speciellt i veckan. Jobbat på Kakan och bakat ikapp efter alla lediga dagar sen julas. Har tränat och igår blev det en sväng på hippo tillsammans med Sofia för att titta på nå hoppträning. Var inte mycket alls på hippo förra året, men det är alltid roligt att titta på träningar.. Så länge det inte är dressyr.
 
Ska krypa ner i sängen nu och ladda för fredag och jobb. woopwoop!
 

Hurricane V

Gick upp runt tio idag och käkade frulle. Där runt tolv åkte jag mot stan för att dra till stallet. Åkte tillsammans med Laila till hippo och med oss i släpet hade vi med hennes fina unghäst Harry. Red i ridhuset i alla gångarter och han skötte sig superfint och kändes avslappnad. Riktigt cool och lättsam unghäst.





- Spaceman

Jobbat på Maxi 6-15 idag och det har gått fint. Jobbade tillsammans med Carro så det var trevligt. Dock sista dagen nu. Har ju haft några fasta dagar i veckan i ca 2månader så det har varit några dagar i veckan på cafét och resten på Maxi. Mycket jobb på sista tiden alltså, men nu blir det all in på Kakmonstret.
 
Annars efter jobbet så blev det gymmet. Körde biceps och axlar. Träffade på tyngdlyftningssnubben igen som tyckte jag skulle titta in någon söndag då han och hans tyngdlyftningsgrupp var på plats. Sa att jag skulle tänka på saken, går alltid att ta sig en titt, men tror inte det är något för mig. Är helnöjd med gymmandet som det är nu.
 
Annars ikväll har jag hängt hos Bea ett tag och socialiserat. Kommer röra mig från Haga senare ikväll för att hämta hem pappa som är på middag. goodnight birdyz

- vilken mes

Känns idag att jag fick till ett bra benpass igår. En snubbe kom fram på gymmet och gav beröm för squatsen. Frågade om jag höll på med tyngdlyftning och berättade att han själv var gammal tyngdlyftare. Fint med folk som kommer fram bara sådär, det är trevligt.
 
Men träningsvärken sitter där den ska idag. Har jobbat på Maxi 8-16 idag och hade tänkt dra på gymmet efter middagen, men jag lyckades göra nåt med pekfingret i diskrummet på jobbet så jag har typ spräckt upp en jäkla blodgrej haha. Sitter mitt i pekfingret som en lila blodbula, gör inte ett dugg ont när jag böjer, men jag får ryck av sånt där. Så kunde inte tänka mig att försöka greppa nån hantel på gymmet. Mes, men ska sluta informera. Ingen bryr sig någonsin, ever, överhuvudtaget om nån annans blodbula på pekfingret som inte ens gör ont, bara lila.. och äcklig. Trött. Jobb imorgon kl06, godnaaatt.
 

- Maskrosbarn

Har jobbat på Cafét idag och har väl mest försökt komma ikapp i bakningen tillsammans med Bea. Har ju varit lite lediga dagar nu så vi bakade på och bunkrade upp. Lyckades till och med göra rätt schyssta frallor. HasseBagare hade varit stolt.
 
Kom hem lite efter fem och drog då ut på en lökig pw. Riktigt härligt. Lax till middag och en dusch på det. Nu ska jag krypa ner under täcket. Jobb på Maxi 7-16 väntar imorgon. nighty
 
 

- 2014

Go'kväll folket. Hoppas alla hade en trevlig nyårsafton och känner taggen för ett nytt år. Min kväll igår spenderades i Hörnefors med ett härligt gäng.


Är iallafall rätt nöjd med 2013, men väntar mig mycket mer av 2014. Känns som att det kommer bli ett bra och händelserikt år. Har väl egentligen bara ett nyårslöfte och det är att kicka igång konditionsträningen nu och köra en hälsosam kost. Allt kring gymmandet känns bra och motivationen är där den ska så det är bara köra. Tror det kommer vara mycket roligt att vänta inom jobbet och när det kommer till storhästtankarna så får jag väl se när det händer nåt kring det. Gott Nytt År & Godnatt.


RSS 2.0