smoothie-times♥

Precis fixat mig en smoothie. Sitter fint efter att ha varit och tränat en timme på gymmet, satt rätt fint det med. Ska bara suga i mig smoothien och chilla lite, sedan blir det sängen. nighty


@ waynes

Då har man de första julklapparna redo, bara några få kvar att inhandla. Har iallafall tagit en paus på waynes med Malin my darling. Chailatten sitter riktigt fint efter några timmars traskande på stan. yum.


30 november, sista dagen i november

Jag och Malin är på praoen och vi har precis fått besök av våran konditorilärare från skolan, trevligt värre. Blir att dra ner på stan senare. Amir har vilodag så jag tänkte passa på och dra på julklappsjakt.♥
           


just some slow dancing in a burning room

Befinner mig hos Malin. For hit tidigare ikväll och vi har väl mest bara chillat. Drog ut i kylan för att prata med Nisse en stund, annars bara varit inne. Är nog bäst om jag försöker sova nu så man tar sig upp imorgon. godnatt folket

Gammal bild, ni behöver inte höja blicken så mycket för att hitta mig i folkmassan...


29 november, tomorrow's another day

Är hemma och har nyss käkat middag. Slutade praktiken runt halv ett (kan ju tillägga att jag och Malin fick bästa praoplacet, l333t), och drog då vidare till stallet. Skrittade ut en sväng på en pigg Amir. Suger att underlaget är sämst, men i helgen är det iallafall julshowsträning så då får han komma in i ridhuset och göra av med lite energi.


ljuger och bedrar med sanningen

Kom nyss ur duschen, har varit på gymmet tidigare ikväll och utmanat kroppen. Alltid lika skönt, efteråt. Ska ta mig en grape och smaska på nu, därefter blir det att krypa ner i sängen. m-m♥
           


run faster, jump higher

Chillar dillen här hemma. Tog en väl behövlig powernap när jag kom hem, riktigt skönt. Har inte gjort så mycket mer än så, men ska snart försöka pallra mig iväg till gymmet och jobba.


28 november, skyll inte på praktikanten

Shu. Är på praoen och jobbar på i min ensamhet, Malin är home sweet home idag. Efter praoen blir det att fara till stallet. Hoppas på att det är lite bättre underlag idag så man kan göra mer än att skritta, men det är väl kanske att hoppas för mycket?


det här är en sång om ingenting

Jag och mamsen har hunnit vara iväg till stallet. Skrittjobbade Amir på banan 50min, är så jäkla hårt i marken så det går inte att göra mycket annat.

Eftersom det är första advent så blir det lite julig middag idag, hemmagjorda köttbullar + prinskorv, yum! Måste röra lite på mig sen, men får se om det blir gym eller pw. ciao

                                            
min fina förra vintern♥


27 november, första advent

Då har det hunnit bli första advent! Drog igång Maria Carey's All i want for Christmas is You, för tittar man ut får man ju inte speciellt mycket julkänsla. En grön jul är det sista jag vill ha...


being awesome, like a boss

Idag efter stallet drog jag iväg och shoppade lite smågrejer med mamma. Fick lite olika bakformar och en mini stekpanna, how cute? Nu drar jag iallafall iväg till gymmet, ciao.
                                  


26 november, chokladvåfflor

Står vid spisen och gräddar våfflor med ljus och vit choklad. Kan lova att både smaken och doften är himmelsk. Igår var jag iallafall i stan. Drog och tog en fika på waynes med min fina Amanda, sen mot kvällen hängde jag med lite folk. Var trött och seg, så jag hade inte jättekul och jag var nog inte jättekul själv heller.

Red ut i skogen med Amir idag. Lät honom jogga några varv runt rundbanan, kändes mjuk och avslappnad. Nu blir det då att käka, sedan ska jag träffa Sofia idag. Hade även tänkt hinna med gymmet.


25 november, friday i'm in love

Nyss käkat lunch och snart blir det att köra igång med bakandet igen. Drar till stallet sedan och när jag är klar där drar jag förbi mormor en stund innan jag fortsätter till stan. Ska på Waynes med Lisa och Amanda och ta igen lite snack. Trevlans♥
           


i guess i'm just a sucker for love

Tillbaka hemma igen efter en timme på gymmet, azum. Ska bara fixa en mumsig smoothie och därefter leta mig till sängen. Och fan vad sick, det är redan fredag imorgon! :D


and even though it's the worst thing in the world, it makes me so damn happy

Nyss käkat (lyxig onsdag med tacos) och laddar nu upp inför att dra på gymmet och bränna fläsk! Blir nog att träna armarna ganska mycket och köra lite kondis, benen behöver inte jobba nåt mer idag. Var ute och galopperade i skogen idag och stod upp ett bra tag. Kändes efteråt kan jag lova.


24 november, en månad kvar till julafton

Då har julbakandet kickat igång lite smått här hemma. Väntar på att saffransdegen ska jäsa klart, därefter blir det att baka lussebullar och längder. Första advent är ju snart här så lite julfika hemma är ju ett måste. Kommer bli att baka betydligt mer när julafton närmar sig.


back in the days

Kollar runt lite på youtube och kom fram till filmer med olydiga hästar (alltså de som bockar, stegrar osv). Det får mig att tänka på Safari, ponnyn jag hade före Amir. Mycket balansträning tack vare honom kan jag säga. Alla hans luftkonster han bjöd på, stegringar, bockar, när han la sig och rullade med mig på ryggen, ja allt han nu gjorde - känns lite tråkigt att man inte fick med det på film. Har bara fått med någon avfallning, men allt annat då. Hur roligt hade inte det varit att se nu i efterhand!?

      Men när han kände för att vara en fin ponny, så var han faktiskt en fin ponny!
              
              
  
 


we found dope in a dopeless place, fnizzzs

Är på praoen och har nyss käkat lunch. Hunnit göra lite olika nu på morgonen och får väl se vad resten av tiden här idag har att bjuda på. Blir att dra till stallet efteråt och rida ut en sväng. Så ah, typ standard-dag. Först prao, sen stallet och därefter hem. Nåt vettigt som jag vet att jag ska göra senare är att städa mitt rum. Bombnedslag.




look up to the sky, cities flying by

Det där med att relaxa i badet blev ju ganska tvärtom. Drog istället på gymmet och jobbade en timme, men det funkar ju också om man vill få upp värmen. Nu chillar jag bara med musiken och funderar på att fixa mig en frukt. Blir tidigt i säng för det blir tidigt upp från den imorgon. nighty♥

                                                      
gammal bild


22 november

Precis käkat en god kycklingsallad. Fryser som en korthårig albinobjörn och känner ett starkt sug efter ett bad. Iallafall så blev det stallet efter praoen idag. Amir fick på vinterskor, men vilade. Jag red istället ut på stora Sharif. Pigg häst med galet stora gångarter, funny:)

                                          
Ey, where are you Mr. Snow?


filmerna från surf


you can run but you wont come far

Nyss kommit hem efter att ha varit ute på en powerwalk 50min. Kände mig som jesusbarnet som följde stjärnorna när jag traskade på i mörkret, haha. Amir fick iallafall vila idag, grejade bara på i stallet tills vi skulle hem.

            Längtar tills skoterspåren kommer då man bara kan gå och gå och gå♥


@ nybro konditori

Tillbaka på praoen. Jag och Malin har hunnit med lite olika, men nu är det lunch som gäller. Blir stallet efter, men får se hur det blir med ridningen. Amir har inte fått på sig vinterskorna så är det halt tänker jag inte ta risken.
                  


talking to me?


20 november, första ridturen med lite snö

Har ganska nyss kommit hem och sitter och käkar kycklingmacka. Kvällen igår var riktigt rolig. Somnade vid fem och blev väckt vid tolv av att mamma ringde. Drog då till stallet och skrittade ut ca 35min på Amir. Händer nog inte så mycket mer idag. Hade behövt ta my lazy ass till gymmet och jobba lite.
 


i don't get drunk, i get awesome

Sofia är i duschen och jag sitter i soffan och smaskar hubbabubba. Dagen började med att dra till stallet och bjuda på fika. Sedan red jag dressyr på banan för Sofia och det gick riktigt bra, progress. Nu är vi hos Sofia, men på ett tag blir det att börja göra sig klar för att träffa kvällens peeps.

And tonight, let's enjoy life

Sitter med Sofia och käkar kvällsfika. Vi har precis kommit tillbaka hem efter att ha varit på sörmjöle bygdegården och dansat loss. Upp tidigt imorgon, därför blev det tidigt hem. Imorgon blir det att bjuda på brakfika i stallet, smörgåstårta, brownies och bullar.

stay with me, don't fall asleep too soon

God morgon, härligt med fredag! Ska dra till praoen nu, därefter stallet. Ikväll verkar det vara Sörmjöle som gäller. Sara har fyllt år och det ska firas. :)


Himmelska Brownies♥

Brownies fick det bli! Hittade ett vanligt recept, men som alltid så kände jag för att pimpa upp det hela lite så hackad vit&ljus choklad + marshmallows åkte i. Måste vara något av det godaste jag lyckats med!


kiss me, kiss me, say that you miss me

Äntligen. Feting härligt att vara hemma igen, underbart att få återförenas med min dator, mwihi. Lyssnar iallafall på lite musik och bläddrar runt bland olika recept. Har tänkt baka, men är inte riktigt säker på vad jag vill göra. Kanske nå bullkransar/längder, eller typ kakor,muffins? Dunno.

Dagen har iallafall varit bra. Prao såklart och därefter stallet. Red Amir på åkern och provade en ny dressyrsadel. Red inte så länge så hann inte rida igenom Amir så ordentligt som jag velat, men han gick helt okej i slutet när han gjort av med lite energi. Drog till iksu efter och körde en timmes bodypump, sweeeeet.


once again at nybro konditori

Shululuuu. Har varit på praoen lite mer än en timme, har hunnit med att käka morgonmackan och göra igelkottar, nawi. Blir snart att köra igång med lite andra go'grejer, fun fun fun.


@ work

Är på da work med Marvel och vi har precis käkat lunch. Fixat grodor, mochabakelser och doppat biskvier. Efter praoen blir det att dra till stallet och rida. Därefter iksu för att dansa loss. :)


jag och malin är insane, mkay

Vi har precis slutat praktiken, har grejat ett bra tag med att dekorera pepparkakshjärtan, beauty! Nu blir det att traska hem till mormor, ta en dusch, typ chilla lite. Händer inte så mycket förrän senare då det blir iksu. ciao peeps!


15 november, ge mig snö

Morning guys. Ska börja rulla mot praktiken nu. När vi slutat får jag se om jag sticker direkt till mormor eller om jag traskar iväg till stallet en sväng. Amir vilar iallafall idag. Får förresten se hur bra det blir med bloggandet idag, orkar inte ta med datorn till mormor så det blir isf en uppdatering från mobilen. Hare, puss!


oh, sometimes i get a good feeling

Ska snart på dejt med kudden, måste bara checka igenom de sista standard grejerna på datorn. Funderar på att stanna kvar i stan imorgon och sova hos mormor, då kan jag dra på två danspass som är på kvällen. fun fun fun!


14 november, so sing along to my stereo

Cha. Chillar i sängen med härlig musik. Dagen rullade igång med prao, slutade runt halv ett och promenerade då till stallet. Red ut i skogen barbacka 40 min, mest skritt, men även några sträckor trav. Amir blev lite stark mot slutet när vi var på hemväg, men annars kunde jag hålla väldigt lätt i tyglarna för det mesta.

Efter stallet blev det att dra förbi stan och shoppa födelsedagspresent. Fortsatte därefter till IKSU och körde ett ordentligt pass bodypump. kingkong.

                                            Bild från i helgen♥


no one sleeps when i'm awake

Har precis kommit hem och håller nu på smaska i mig en sallad. Har varit på julshowsträning med ponnyn och det gick bra. Amir kändes lite trött, men det var ju något jag var beredd på.

Det är ju farsdag idag, grattis papi♥ Blir att firas med tårtan som jag bakade tidigare. Yum! Eller jag hoppas iallafall att den är yum.


@ sofias place

Morning! Skönt att få sova ut lite efter att ha gått upp tidigt varje dag den här veckan. Drog iväg med Sofia till flurken igår, men blev inte där speciellt länge. Idag är det julshowsträning som står på schemat, gillar dock inte att det lades dagen efter tävlingen, men jag får väl försöka spara lite på Amir om han är trött idag. Även om det känns som att det aldrig går att få den där ponnyn trött...

bra avslut på årets tävlingssäsong

Befinner mig nu hemma hos Sofia. Hon och Jake står i köket och fixar go'mat, yum. Och, har ju tävlat på Surf idag! Första klassen som var en LC så kändes Amir ganska spänd, men han hade fortfarande sug mot hindren. I omhoppningen fick jag en rivning på näst sist hindret då jag hoppade före, men eftersom jag var den enda som tog mig till omhoppning så vann jag klassen!

Andra klassen som var en LB så kändes Amir betydligt mer avslappnad. Satsade på en lugn och ordentlig runda och vi tog oss runt felfritt. Även denna runda räckte till vinst!

Fina ponnyn!


12 november, då rullar vi

Tävlingskläderna är på och vi ska nu börja röra oss mot stallet. Måste plocka ihop lite grejer och piffa till hästen (ber till gudarna att han inte rullat i hagen nu på morgonen). wish me luck ;)


goodnight, sleep tight

Ligger i sängen duschad och fräsch och glor på anagina-klipp. Någon som minns henne? Tänkte iallafall börja runda av kvällen och försöka sova snart. Blir väl upp hyfsat tidigt imorgon för att rulla mot stallet och göra Amir tävlingsfin. Tävlar LC,LB imorgon och det blir första gången jag tävlar inne på SURF med Amir, spännande.


shadows fill an empty heart as love is fading

Ligger i sängen och fyller den lilla plats som finns kvar i magen efter middagen med naturgodis. Ska dra igång ett simspons avsnitt och låta magen chilla lite, sedan drar jag nog till gymmet en sväng. Inte luuugn.

                                                         För.all.tid 


11 november, fredag♥

Cha Cha. Sitter hemma och inväntar middagen, inbakad kyckling. Yummie. Har iallafall haft praktik idag, fick göra lite olika smått och gott. Drog därefter till Amir. Han hade en såndär dag då han var alldeles för stark för att ridas på hacket så det blev mest dragkamp. Gav upp efter ett tag och travade av, red 40min.

Ikväll blir det att ha myskväll hemma, har laddat upp med naturgodis. Måste chilla inför morgondagen då det blir upp tidigt för att fara på årets sista hopptävling. Hoppas på att Amir tar med sig sitt bästa tävlingshumör. :)


i'm gonna shine for you, cause i adore you

Sitter hemma och käkar nåt så enkelt och gott som gröt. Sitter fint efter en hel dag i stan. Började ju såklart dagen med prao, slutade lite över tolv och gick till stallet. Amir vilade, men jag grejade lite i stallet. Innan jag drog till IKSU mellanlandade jag i stan och träffade lite härligt folk. På IKSU körde jag ett pass zumba, första gången och det var riktigt kul. Hade dock inga skor så det var svårt att ta ut sig ordentligt, men nästa gång så!


10 november

Morning folks. Blir snart att börja rulla mot praoen, ska bara plocka ihop lite grejer. Tror Amir får en vilodag, men blir att dra dit och fixa allt övrigt i stallet. Därefter funderar jag på att dra till IKSU och köra zumba, ser väl hur dagen slutar för mig. :)

9 november, äntligen hemma.

Skön, men trött dag. Slutade runt tolv från praoen och promenixade då till stallet. Red ut en sväng i skogen på Amir. Pigg och vaken var han, men gick helt okej när han inte tänkte på annat. Fortsatte till IKSU efter stallet. Började med att köra ett pass bodypump 60min, därefter afrodance 45min.

Nu ska jag chilla sönder här hemma, bara vara och sedan försöka få en tidig kväll. :)


Glen Gordon

När jag kom hem idag fick jag en liten present av mamsen, en ny GG-luva. Kanske får bli helgens outfit till Amir då det är årets sista tävling som gäller på lördag. Ska fortsätta se DH med päronen nu, därefter blir det att ta en dusch. Drog iväg till gymmet och jobbade, skönt!


8 november, två år idag♥

Idag är det två år sedan jag och päronen rullade iväg till Härnösand för att hämta min finaste Amir. Och dagen med honom kunde ju inte blivit bättre. Drog in till hippo och hopptränade för Sofia. Började med att rida fram på graman och han blev riktigt mjuk och avslappnad. När vi satte igång med hoppningen kändes han lika fin, lugn, men ändå framåt och lyssnade på mig. Fina ponny♥
         


things were much simpler back then

Sitter i köket, nyduschad och lyssnar på lite sköna gammlåtar. Blir tidig kväll så jag inte vaknar upp som zombie imorgon. Ska hoppträna när jag slutat praktiken och efter hoppträningen fundilerar jag på att dra till IKSU och bränna lite med hjälp av dans + gym. kingzor.


but who's laughing now, i'm still rising

Första dagen på praktiken efter lovet, gick bara bra. Fun as always. Slutade vid tolv och fick då skjuts till stallet av papi. Red Amir på banan och använde gramantygeln. Efter att han travat en stund började han kännas fin, men bäst gick han i galoppen då han verkligen kom loss i kroppen.

Nu är jag hemma och tar igen lite bloggläsning. Vill dra på gymmet efter middagen, men jag vet dock inte hur mycket mina såriga knän pallar. Gör ju ont av ingenting, jäkla klant jag är alltså...


7 november, back to reality

God morgon... Är väl inte den piggaste på planeten just nu, men vem är det den här tiden på morgonen? Idag är det iallafall tillbaka till praktiken och det kommer säkert bli lika king som när vi var där innan lovet. ciao


sticks and stones may break my bones

Heiii folkz. Har ganska precis kommit hem efter att ha spenderat min helg i stan med Sofia. Igår drog vi till en lokal och hängde med ett härligt grabbgäng. Hade en riktigt trevlig kväll, enda minuset var att det blev några fall för mig så händerna och knäna är sönderköttade. Blöder liksom fortfarande från ena knät, men har inte vågat kolla på mina överplåstrade sår. aouch. :(

Drog till Sofias stall på morgonen och när det var fixat där fick vi hämtning av mamsen och for vidare till mitt stall. Vi red ut på Amir och Puccini, riktig mystur i skogen. Nu blir det chill med the simpsons.♥


saturday night na na na na na

Började ju med att dra till Sofias stall idag. Fixade iordning där och fick sedan hämtning av mamma. Drog till mitt stall och så red vi ut på Benny och Amir tillsammans. For tillbaka till Sofia efter det och har därefter bara varit hemma. Nu vankas det middag och sedan får vi se vad kvällen har att bjuda på. Ni får en bild på Fia och Gronken. :)

@ sofias place

Är hemma hos Sofia och vi ska snart rulla mot stallet. Drog hit igår efter jag varit på gymmet och vi tog det väl mest bara chill, drog ut på kvällen och hängde med lite folk ett tag. Men som sagt, nu mot Sofias stall, därefter mitt.
.

4 november, mot gymmet

Good morning. Vaknade ju relativt tidigt och jag tror jag ska dra iväg på gymmet en sväng innan frukosten. Både mage och armar är rättså mör efter gårdagens bodypump så det får bli lite kondis på bandet.  later alligators.♥

                                                 Snö snart, eller...?


take every chance, drop every fear

Läser lite bloggar och har det bara chill här hemma. Drog ju igång dagen med ett hårt pass bodypump, gick sedan en snabbis på stan innan jag fick skjuts till stallet. Red ut i skogen, skritt och trav, 35min. Sedan jag kom hem har jag gjort ungefär ingenting och det verkar som att resten av kvällen blir liknande.

                Får väl sitta och hålla tummarna för Benny som startar ikväll.


3 november

Ser simpsons och käkar frukost. Ska på ett tag börja röra mig mot hörnefors för att ta bussen. Blir att börja dagen med ett pass bodypump och sedan dra till stallet. ciao

i get a feeling i never ever had before

Då har Fia och Busbilly varit här. Tog igen lite snack och hade det bara trevlans, men nu är jag själv och redo för natten. Ska dra igång simpsons och låta ögonen bli snäppet tyngre. Blir upp imorgon för att dra till stallet och sedan IKSU. weiii.


dressyrträningen

Helu. Har ju dressyrtränat för Lena Unneby idag. Först kände jag mig bara frustrerad för att Amir gick som en kamel, men efter en bit in på passet när båda var lite mer uppvärmda så gick det sakta men säkert bättre och bättre. Jag var tvungen att tänka på hans ytterbog och inte överställa honom, och mot slutet gick han faktiskt väldigt trevligt. Så jag är nöjd! :)

                               Inväntar nu Fia och Billy för en myskväll!


2 november

Morning! Sitter och käkar frulle och laddar upp inför dressyrträningen. Ska bli kul att få lite hjälp, känner verkligen att jag behöver det när det kommer till dressyren. Bloggar när jag är hemma igen och berättar hur det gått. :)


i'm just saying, you can do better

Precis tänt ett ljus och krupit ner under täcket, hög mysfaktor. Imorgon blir det upp och fara till stallet rätt tidigt. Ska in på hippo och rida för en dressyrtränare. Men nu måste jag sova, ska bara svara folket på Wordfeud. sleep tight.


don't let the bastards get you down

Ligger i sängen mätt och belåten efter en god middag. Dagen har varit bra. Ponnyn kändes jättefin ute i skogen. Blev en lite lagom tur på ca 40min alla gångarter. Amir var mjuk i kroppen och lyssnade riktigt bra. Efter stallet drog jag till IKSU. Körde powerwalk på bandet 40min, sedan afrodance 45min. a w e s o m e.


första november tvåtusenelva

Käkar frulle och ser på the simpsons, men ska snart börja göra mig redo för att dra till stan. Blir först att rida Amir en sväng i skogen, sedan hade jag tänkt dra till IKSU och köra ett pass afrodance. Blir lagom efter gårdagens bodypump, skön träningsvärk!


RSS 2.0