"but i'm holding you closer than most, cause you are my heaven..."

Har tidigare ikväll varit ute på en powerwalk och nu ligger jag i sängen efter en dusch. Tänkte köra igång och skriva klart det sista på en skoluppgift, och sedan är jag klar med precis allt plugg. Vilken jävla befrielse!


faster than a bullet, she's like bang bang

Nyss kommit hem och käkat en lite senare middag. Var ju i stallet på morgonen och red ut i skogen på Amir. Han var pigg och framåt, men skötte sig ändå bra. Fortsatte sedan till skolan och körde brännboll med klassen.

Slutade efter brännbollen och drog ner på stan och lunchade med Joss. For sedan på iksu och körde bodypump innan det blev stan igen. Hann sitta på Malins jobb en stund, sedan kom brorsan och hämtade mig.


god morgon världen

Sitter i sängen och käkar fil och müsli + jordgubbar, yuuum. Ska på ett tag börja rulla in mot stan för att först fara och göra stallet, rida osv. Ska sedan vara på skolan vid halv två för att ha idrott. Slutar efter det och tänkte då dra till iksu. There you have it.


29. maj. 2012

Riktigt chill, ovärd skoldag idag. Fick sluta vid elva och drog då ner på stan en stund med Agnes och Joss innan jag åkte med Sofia hem. Ligger nu och glor på epic meal time, men tänkte snart dra ut och springa. ciao


en timme kvar av denna måndag

Snart ny dag igen. Var tidigare ikväll på gymmet och körde överkropp 50min, sedan blev det en powerwalk i skogen 50min. Riktigt härligt med solen som höll på gå ner. Tänkte nu avrunda med en film, godnatt folket.


lulz










måndag

Vaknade runt halv elva idag, hoppade in i duschen och drog sedan och lunchade på Hörnefors Restuarangen med Sofia. Efter att ha tryckt i oss en kycklingsallad var blev det hem igen. Har gjort undan lite plugg och det som är kvar att göra idag är att träna och leka med fiuth. ciao


reading your mind like an open book

Var ju på hippo imorse och red ut med ett gäng. Amir tyckte det var kul, men höll sig ändå rätt lugn. Blev sedan förbi hos mormor en sväng och fika innan vi fortsatte hem. Stekte i solen ett tag och tog sedan en moppetur till nordmaling med fia.

Nu blir det att avrunda kvällen med musik, bb och sängen. sweet dreams...♥


bra start på dagen

Solen skiner och jag sitter i köket och slevar i mig fil och müsli + jordgubbar. Bra start på dagen!

Ska på ett tag börja rulla mot stallet. Har anmält mig till en uteritt på hippo idag så vid tio ska vi vara där. Amir kommer tycka att det är buskul att få fara ut med en massa andra pållar.


lördagkväll

Helu!

Sitter i sängen och chillar, kom hem från Sofia för ett tag sedan. Har spenderat hela dagen tillsammans med henne. Började med att vi for till mitt stall och så hopptränade jag för henne. Amir kändes fin. Utmanade honom lite med vattenmattan och det gick ändå riktigt bra, fick smaka på gruset en gång, men annars rullade allt på fint. Avslutade med att hoppa en kortare bana. Har lite grejer att tänka på till tävlingen nästa helg.

Blev sedan att fara till Sofias stall och rida hennes unghäst. Gick riktigt bra och han kändes supertrevlig att rida, kommer nog bli en riktig stjärna det där, lilla krutpaketet.


Snodde två gamla bilder på honom från fias fb.


är inte lika ung längre, men precis lika dum

For in till stan igår några timmar med Sofia och hängde med lite folk. Kom sen hem och somnade nån gång vid halv tre. Vaknade ganska tidigt idag av att den förbannade äggkokaren pep ute i köket. Trodde först det var brandlarmet, fattade nada.

Nu ska jag göra mig redo för att fara in med fia igen. Ska hoppträna Amirisen.


you make me high, it's almost as i fly

Har nyss kommit hem. Varit i skolan till typ ett och gjort bakprov. Sedan blev det vidare till stallet. Fick lite nya grejer till Amir, en GlenGordon martingal och en hoppgjord, eftersom mina gamla grejer försvann efter vännästävlingen...

Red ut i skogen 50min och höll mig runt en dunge som jag lät honom galoppera runt. Han blev riktigt fin efter en stund och gick i en lägre form, gjorde även fina byten och var avslappnad. Red bara på vanligt tredelat bett.

Innan jag kom hem var jag förbi på affären med mamma. Fick med mig godis, melon och jordgubbar. Chillar i sängen nu och tänkte se senaste bb-avsnittet.

Bild från igår.


enjoying life to the fullest

Bra dag! Kort och rätt chill skoldag i bageriet. Red sedan ut barbacka på Amir och började med att åka av när han blev rädd för en sak och reste sig rätt upp. Hoppade upp igen och red ut på åkern. Red på en stor volt, gjorde lite tempoväxlingar och byten i galoppen. Han kändes riktigt fin.

Satt sedan i stadsparken och käkade melon och njöt av solen innan jag stack vidare till iksu för att köra en timmes bodycombat. Träningen gick fint och när den var klar åkte jag med pappa till Holmsund för att hämta mitt nya skåp.

När jag kom dit stötte jag på bb-Simon i hallen. Haha, blev överlycklig och var ju bara tvungen att ta en bild med honom. Grymt trevlig snubbe som även hjälpte papi att bära ut fetskåpet till släpet.


in da frikkin car

Skoldagen var chill och jag är nu precis klar i stallet. Blev en lite chill/bus ridtur i skogen och avslutade med lite galopp på åkern. Provade rida på ett bettlöst träns bara för skojs skull. Trodde Amir skulle bli starkare, men han höll sig faktiskt i skinnet.

Nu blir det att rulla hemåt. Hade egentligen tänkt dra på iksu och köra bodycombat, men mina ben är så jäkla möra efter bodypumpen igår så jag drar nog på gymmet senare och kör överkropp.


what a lovely day

Underbart väder! Lunchade på stan med Agnes och Josse idag och njöt av det härliga vädret. Shoppade en kofta och två par ballerinaskor och stack sedan hem till mormor och stekte på balkongen.

Medryttaren har ridit idag så jag stack sedan iväg ganska fort och tränade på iksu. Hann bara hem till mormor igen och käka lite fort innan det blev iväg till Holmsund. Sa igår till pappa att jag hade velat ha ett större skåp i mitt rum och idag var vi och kollade på ett jättefint. Hämtar det på torsdag.

pic från igår!


mysfaktorn på hög nivå

Har varit ute och gått lite över en timme ikväll och det var riktigt härligt. Även nu är mysfaktorn på hög nivå för jag har precis lagt mig i min nybäddade säng och var bara tvungen att ta en dusch för det är så förbaskat härligt att ha nybäddad säng + duschad + nyrakade ben. Ni brudar vet vad jag snackar om.♥

Avrundar kvällen med big brother och en banansmoothie. godnatt!


what's up with that

Wow, har precis städat mitt rum, dammsugat och bytt sängkläder. Var typ kläder överallt, såg ut som en walk in closet. Men nu är det gjort, duktiii. Vädret har varit och är fortfarande lovely så jag tänkte snart gå ut och gå en stund. Amir har vilat idag och jag har varit på stan efter skolan och gjort undan ett skolarbete. ciao


why god, why

Ligger i sängen och önskar att man kunde få vara ledig ännu ett par dagar, men imorgon är det tillbaka till skolan igen... Hade iallafall trevligt i stan med folket igår. Blev lite oseriöst brännbollslirande och sedan vidare in till stan en stund innan det blev nattbussen hem till Josse.

Har idag inte gjort mycket mer än stallet. Red ut med Mia en stund och det gick fint. Ligger som sagt i sängen nu och har precis sett en film. Ska fixa nåt käk nu innan jag fortsätter mitt filmtittande.


hej har inte tid för er atm

Kläder, smink och hår är redo för roligheter. Nu drar jag till Josse och käkar middag, sedan blir det vidare till stan för att träffa en hej dundrans massa folk. trevlig helg

Hopptränade förresten idag, gick skitbraaa.


@ josses place

Hejhallå,ah hej. Är hemma hos Josse och här ska resten av kvällen spenderas,fun fun fun jao! Imorgon blir det att försöka ta sig upp i tid för att fara iväg och hoppträna. jeo, hare fint

smoothie-times♥

Har varit på gymmet ikväll och gymmat + kört kondis. Nu är jag hemma, har hunnit duscha och fixat en banan & blåbärssmoothie med skivade jordgubbar, yum. Ikväll blir det bara att chilla med datorn, försöka ta igen och se de senaste bb-avsnitten. bye


you can hate, but never break me

Shulululu. Sitter hemma och dunkar musik, taggad på roligheter. Sov hos Sofia inatt och for sedan till stallet nån gång på dagen. Red ut i skogen och lät Amir jogga på utan nån paus. Gjorde lite tempoväxlingar, men hade annars ganska friskt tempo. Red 40min och han var riktigt mjuk och avslappnad.

Nu gör jag inte mycket alls, dunkar musik som sagt. Tänkte fara på gymmet efter maten, och övningsköra med pappa innan, alltså nu! kizzez


onsdag

Har nyss kommit hem. Blev en kort och chill skoldag, brännboll på idrotten ägde. Stekte i solen med Joss efteråt, blev som en prickigkorv i ansikten.

Blev stallet efteråt. Red ett ordentligt pass på banan med mycket jobb i galoppen. Arbetade mycket med tempoväxlingar och mot slutet av passet red jag utan stigbyglar och jobbade med att få honom ordentligt samlad. Jobbigt tyckte Amir, men gjorde det ändå riktigt bra. Nu ska jag ut och springa innan middagen, ciao!


tisdag

Hade en jäkligt kort skoldag, en lektion på morgonen bara. I stallet red jag först ut på Amir barbacka 50min. Först i skogen och sedan red jag sista stunden på åkern. Han var riktigt pigg och ville mest av allt bara få gasa iväg, men jag försökte hålla honom någorlunda lugn.

Därefter red jag Iza på banan. Hon kändes pigg och glad och fick hoppa några gånger över två räcken. Provade sista sprången att hoppa över en vattenmatta för att se vad hon tyckte om den, men det var inga problem. Så duktig!



"glider in på klubben, tiotusen i fickan, ni vet vem jag är så jag bjuder på drickan..."


Nyss kommit ur duschen, innan det var jag på gymmet och körde styrka 50min, kondis 30min. Ponnyn fick stå idag för vädret har varit helt värdelöst, blåsigt och regn. Verkar dock som det ska kunna bli bättre väder imorgon, hoppas på det. plz vädergudarna, plz.


what the fuck is going on

Igår när jag var i Vännäs och kom ut från tävlingsbanan hade Amir så ont i ena frambenet att han höll upp det, jag fattade nada och jag fattar fortfarande nada efter att ha varit i stallet idag för Amir var helt som vanligt, visade ingen hälta efter böjning och longering.

Skönt är det ju såklart, min jättebebis♥. Men skippade ändå ridningen idag. Var istället ute på gården med honom och lät honom smaska i sig gräset som hunnit titta fram.


-

Det bästa jag har, alltså min ponny, är inte på topp så blev att stryka från vännästävlingen efter att ha varit där en sväng och hoppat några få hinder. Hatar mitt liv så jävla hårt just nu.


lugn fredagkväll

Slutade plugget ganska tidigt idag och drog iväg till stallet med Malin. Vi red ut på Amir och Iza. Blev ganska lugn tur, men Amir blev som en studsboll med frambenen mest i luften i galoppen. Kul att fara ut med kompis tyckte han.

Blir en chill fredagkväll för mig. Ska käka ben&jerrys som brorsan köpte till mig och glo på big brother i sängen. Lutar nog mot att jag går ut och på en kvällspromenad senare. ciaociao
      


"oh, hell no"


tell me how to get back to, back to summer paradise with you, i'll be there in a heartbeat

Bra dag idag. Gjorde en choklad & jordgubbstårta tillsammans med Malin i bageriet. Fick sluta runt ett och drog då till stallet. Red Amir på banan som kändes som en rund miljon. Var mjuk i hela kroppen och kändes som en gummiboll i galoppen, gjorde riktigt fina byten.

Fick hämtning av brorsan och direkt jag kom hem drog jag ut och sprang, första gången på ett bra tag. Tog det ändå rättså lugnt för jag blir nästan alltid sjuk när jag ska börja springa, just starten. Men jag klarade målet jag satte upp för idag så jag hade inte lika kass kondis som jag trodde.


Strawberry&chocolate cake @school


i've been all over the world, looking for you

Chill och bra skoldag, for till stallet direkt efter och gjorde iordning där. Amir vilade idag så han fick komma in ganska tidigt, få pyjamasen på sig och äta go'höet. Drog sedan vidare till iksu och körde ett tufft bodycombat-pass. Nu sitter jag hemma, just käkat middag och tänkte chilla.


njuter

Sitter ute i solen på mormors balkong, spelar musik och har det bra. Skoldagen gick fint, stack iväg till stallet på fethålet och for ut och red. Blev en lite chill barbackaridtur i skogen med lite travsträckor. Amir kändes pigg och glad. For till iksu efter skolan och körde bodypump. ah hejs


måndag

Kort skoldag idag. For till stallet och red på banan. Amir var lite dryg när han höll på och fjanta för något som låg på sidan, men han kändes fin efter lite galopp. Red på en åttvolt i samlad galopp och bytena var riktigt fina.

Drog till iksu, körde bodypump och sedan hem igen till mormor. godnatt


Påväg till iksu


"let's play truth or dare, or maybe just dare because nobody knows how to tell the truth anymore."

Har sovit hos Sofia två nätter och umgåtts med henne i helgen.♥  Idag har jag grejat i stallet och ridit Amir och Iza. Fina hästar som gör mig glad. Nu är jag hos mormor. Skola imorgon, orkar inte. dö


i deserve more than your empty words


-


became the change you want to see

Hade sovmorgon i morse och en kort skoldag, sweet! I stallet grejade jag lite och gick ut på en promenad med min fina. Fick sedan skjuts av mamma till bussen och for till iksu. Passet gick bra och nu sitter jag och trycker i mig en sallad framför family guy.

Valborg.


@ da bussss

Har varit i stallet och gått promenad med Amir, men nu är jag påväg till iksu för att köra ett pass bodycombat, fuckyeeah


årets första utetävling, check

Härligt att det bjöds på bra väder idag när det nu var tävling utomhus, dock ser jag ut som en tomat i facet efter flera timmar i solen. Iallafall så började jag med att tävla en LC idag. Hade inga större krav eftersom det var första ute, men Amir kändes fin. Framåt, men ändå så att han lyssnade och var avslappnad. Fick iallafall ett pet i grunden i första klassen.

LB:n kändes han också pigg och framåt. Han stoppade dock på ett "titthinder" i omhoppningen, sedan nästa hinder som var ett räcke travhoppade vi, men det blev lite svårt när höjden låg på 1m så det blev en rivning, resten av banan gick fint. Trots felen räckte rundan till vinst eftersom vi var enda ekipaget som tog oss till omhoppning.



don't wanna be aaall by myself

Efter en god middag med päronen och gäster så tog jag moppen till Sörmjöle där Malin styrde. Var roligt att träffa alla party peeps, bra stämning och glatt folk, lite runda under fötterna, men det är ju som det ska vara då.

Nu sitter jag i soffan och avrundar kvällen med gottapåsen och bubbelvatten, läser lite bloggar and so on. Ska försöka sova snart så jag är fit for fight imorgon. nighty


RSS 2.0