Ljusa nutellatryfflar

Ingredienser:
•200g mjölkchoklad
•50g nutella
•1dl vispgrädde
•50g mörkchoklad att rulla i (valfritt, jag gjorde inte det)
•kakao att rulla i


Gör såhär:
Hacka chokladen och lägg den i en bunke tillsammans med nutellan. Koka upp grädden och häll den sedan över chokladen och nutellan. Rör till en jämn smet.

Plasta in bunken och ställ in i kylen. Låt stå tills smeten har stelnat ordentligt. Ta sedan fram tryffeln och ta ut lagom stora bitar med hjälp av en sked, därefter rullar du bitarna till bollar. Tillsist rullar du tryffeln i smält mörkchoklad (om du vill använda det), annars rullar du bara i kakao. Blir ca 20st.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0